Whatsapp
#

Siyah Kurdaleli Atatürk Rozeti

Yeni ürün

750,00 TLVergi Hariç

50 li Paket 1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 30

 
Ürün Detayları

Siyah Kurdaleli Atatürk Rozeti | Butonrozetler.com

Siyah Kurdaleli Atatürk Rozeti

Sevgili müşterilerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümlerinde ve milli bayramlardatakabileceğiniz Siyah Kurdaleli Atatürk Rozeti'mizi tanıtmaktan gurur duyuyoruz.

Firmamız tarafından özenle hazırlanan bu kaliteli saten kurdeleden üretilmiş rozetler, 8,3 cm çapında ve 15 cm boyundadır. Üzerindeki orta görsel ise 6 cm kuşe baskı tekniğiyle yapılmıştır. Bu sayede, rozet üzerindeki detayların daha net görünebilmesini sağlamaktayız.

Siyah Kurdaleli Atatürk Rozeti'mizin arkası silikon bantlıdır, böylece kolayca takılabilir ve sıkıca tutunabilir. Ayrıca, rozetin siyah kurdelesi de her türlü kıyafete uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Toptan Atatürk kokartları arayanlar için de uygun bir seçenek olan Siyah Kurdaleli Atatürk Rozeti'mizi, milli bayramlarda veya Atatürk'ün ölüm yıldönümlerinde giyerek onun hatırasını yaşatabilirsiniz. Aynı zamanda, bu rozetleri okullarınızda ya da iş yerlerinizde de kullanarak milli ve manevi değerlerimize sahip çıkabilirsiniz.

Sipariş vermek için sitemize girebilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz. Siyah Kurdaleli Atatürk Rozeti'mizi tercih ederek, hem milli bir değerimizi yaşatmış olursunuz hem de kaliteli bir ürün sahibi olursunuz.

 Saten Kokart Özellikleri

  • Kokat çapı 8 cm  orta görsel 6 cm karton baskı arkası bantlı olup isteğe göre ek ücretle iğnelide paket seçeneklerinden sipariş verebilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Siyah Kurdaleli Atatürk Rozeti

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu