Whatsapp
#
Kokart Nasıl Yapılır

Kokart Nasıl Yapılır

Kokart Nasıl Yapılır, Kokart malzemeleri nelerdir.

Kokart Nasıl Yapılır

Kokart nasıl yapılır konusunda sizlere yardımcı olmak isteriz Kokart 2 cm saten kurdelelerin özel katlama aparatları ile pile dikiş makinelerine monte edilerek kurdelenin dikim esnasında üst üste katlanması ile  elde edlir. İstenilen renk kurdele enine göre kanaldan geçerek kepçe sayesinde dikim esnasında seri olarak kurdeleyi katlayarak dikiş yapması ile pile (pilse olarak) çıkan kurdele istenilen ölçülerine göre kesilerek özel yapılmış kalıplarda dairesel sarılarak arkasına sert karton monte edilir ve üzerine kuyrukları yapıştırıldıktan sonra görsel alan kartonu üzerine silikonla monte edilerek hazırlanmaktadır.

Kokart Malzemeleri; 2 cm saten kurdele, arka kapak (300 gr 7 cm yuvarlak karton), 2 ad 2 cm eninde 13 cm boyunda uçları v şeklinde kesilmiş kurdele, ön kapak (300 gr 6 cm karton), silikon çift taraflı bant, ve silikon dur.

Bu üretim için ciddi yatırım ekipman ve büyük bir alan gerekmektedir. Kendi imkanlarınızla basit bir şekilde standart kokartlar kadar olmasa bile hazırlayabileceğiniz görsel videoya bakabilirsiniz. 

EVDE YAPABİLECEĞİNİZ KOKART VİDEOSU İÇİN LÜTFEN BAKINIZ

Yayınlanan 2020-06-11 Tarafından Kokart Hakkında Bilgiler, Kokart Nasıl Yapılır ? 0 4664

İlgili makaleler

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Menu