Whatsapp
#

Artık Ben Okuyorum Yazıyorum Yaka Rozeti

UD02321

Yeni ürün

9,90 TLVergi Hariç

- +

 
Ürün Detayları

Artık Ben Okuyorum Yazıyorum Yaka Rozeti | Buton Rozet

Artık Ben Okuyorum Yazıyorum Yaka Rozeti, öğrencilerin okuma becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için mükemmel bir motivasyon aracıdır. Her öğrenci, okuma konusunda farklı hızlarda ilerleyebilir ve bu rozetler asıl amaçları olan ilerlemenin kutlanması için harika bir yoldur.

Sınıf öğretmenleri, Okumaya Geçenler İçin Artık Ben Okuyorum Yazıyorum Yaka Rozeti çocuklarına vererek onların kendilerine güven duymalarını sağlarlar. Bu rozetler sayesinde öğrenciler, başarıya ulaşmanın ne kadar önemli olduğunu anlayarak daha fazla motive olurlar.

Okumaya Geçenler İçin Rozet Özellikleri;

  • Rozetler paslanmaz metal arkası iğnelidir.
  • Rozet ölçüsü 44 mm 
  • Arkası iğnelidir.
  • Görsel üzeri koruyucu PVC ile kaplıdır.

Üretim aşamalarında kaliteli malzemeler kullanılan Artık Ben Okuyorum Yazıyorum Yaka Rozeti uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Rozetin üzerinde yer alan uğur böceği figürü ise şans ve mutluluk getirdiği inancı ile seçilmiştir.

1 Sınıf Okuma Rozetleri

Sınıf öğretmenleri, Okumaya Geçenler İçin Artık Ben Okuyorum Yazıyorum Yaka Rozeti çocuklarına vererek onların kendilerine güven duymalarını sağlarlar. Bu rozetler sayesinde öğrenciler, başarıya ulaşmanın ne kadar önemli olduğunu anlayarak daha fazla motive olurlar.

Bir Yorum Yaz

Artık Ben Okuyorum Yazıyorum Yaka Rozeti

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu