Whatsapp
#

Artık Okuyorum Erkek Öğrenci Rozeti abc

UD2365

Yeni ürün

9,90 TLVergi Hariç

- +

 
Ürün Detayları

Artık Okuyorum Erkek Öğrenci  Rozeti abc | Butonrozetler.com

Artık Okuyorum Erkek Öğrenci Rozeti; okuma bayramlarında okumaya geçen erkek öğrenciler için özel hazırlanmış motivasyon amaçlı bir hediyedir. Erkek Öğrenci Rozeti ise, sadece erkek öğrencilere verilen renkli bir ödüldür.

Artık Okuyorum Erkek Öğrenci Rozeti, Artık Okuyorum programına katılan erkek öğrencilerin okudukları kitap sayısına bağlı olarak kazanabilecekleri bir rozettir. Her kitap okunduğunda ve ardından yapılan testte başarılı olunduğunda kazanılabilir. Her seviyede farklı renkte bir rozet mevcuttur ve her seviye daha yüksek bir okuma hedefi belirler.

Artık Okuyorum Erkek Öğrenci  Rozeti   Özellikleri;

  • Rozetler paslanmaz metal arkası iğnelidir.
  • Rozet ölçüsü 44 mm 
  • Arkası iğnelidir.
  • Görsel üzeri koruyucu PVC ile kaplıdır.

Üretim aşamalarında kaliteli malzemeler kullanılan Artık Okuyorum Erkek Öğrenci  Rozeti   , uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Rozetin üzerinde yer alan uğur böceği figürü ise şans ve mutluluk getirdiği inancı ile seçilmiştir.

Artık okuyorum rozetleri

Artık Okuyorum Erkek Öğrenci Rozeti, erkek öğrencilerin motivasyonunu arttırarak daha fazla okumaya teşvik etmek amaçlıdır. Ayrıca, bu program sayesinde erkek öğrenciler arasında sağlıklı bir rekabet ortamı oluşur ve kitaplar hakkında tartışma yaparak iletişim becerilerini de geliştirirler.

Sonuç olarak, Artık Okuyorum Erkek Öğrenci Rozeti erkek öğrencilere verilen renkli bir hediye rozetidir ve Artık Okuyorum programının bir parçasıdır. Bu program sayesinde erkek öğrenciler, kitaplar hakkında tartışarak iletişim becerilerini geliştirecekleri gibi okuma alışkanlıklarını da geliştirerek kelime dağarcıklarını genişleteceklerdir.

Bir Yorum Yaz

Artık Okuyorum Erkek Öğrenci Rozeti abc

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu