Whatsapp
#

Atatürk İmzalı Saten Yaka Kokartları Siyah

Yeni ürün

14,75 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
Minimum 100 d birim fiyatıdır.1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

 
Ürün Detayları

Atatürk İmzalı Saten Yaka Kokartları Siyah | Butonrozetler.com

Atatürk İmzalı Saten Yaka Kokartları Siyah

Atatürk İmzalı Saten Yaka Kokartları Siyah, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını taşıyan özel bir aksesuardır. Bu kokartlar, siyah saten kumaştan yapılmıştır ve yaka veya göğüs üzerine takılabilirler.

Ürün Özellikleri;

  • Kokat çapı 8 cm 
  • Orta görsel 6 cm kuşe baskı olup ek ücretle metal rozetli de yaptırabilirsiniz.
  • Kokart boyu 15 cm diri.
  • Arkakası standart çift taraflı silikon bantlıdır. Ek ücretle iğneli de sipariş verebilirsiniz.

10 Kasım Yaka Kokartları

Bu kokartların boyutu 8,3x15 cm'dir ve oldukça hafiftirler, böylece giydiğiniz kıyafetlerde rahatsızlık hissi yaratmazlar. Ayrıca, kolayca çıkartılıp takılabilmesi sayesinde de herhangi bir zorluk yaşamadan kullanabilirsiniz.

Atatürk İmzalı Saten Yaka Kokartları Siyah,, özel günlerde veya resmi törenlerde giyilen takım elbiselerle mükemmel bir uyum sağlar. Tarz sahibi olmak isteyen beyefendiler için harika bir seçenek olan bu kokartlar, şık bir görünüm sağlamak için idealdir.

Siyah rengi ve Atatürk'ün imzasının yer aldığı tasarımıyla bu kokartlar, milli bayramlarda da kullanılabilir. Milli bayramlarda kullanıldığında, ülke sevgisini ve saygısını ifade etmek için harika bir yol sunarlar.

Atatürk İmzalı Saten Yaka Kokartları Siyah,, kaliteli malzemeden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Bu yüzden, bir kez satın alarak uzun yıllar boyu kullanabilirsiniz.

Hem şıklığı hem de anlamı olan Atatürk İmzalı Saten Yaka Kokartları Siyah, herhangi bir erkeğin gardırobunda bulunması gereken bir aksesuardır. Kendiniz için veya sevdikleriniz için harika bir hediye seçeneği olabilir.

Bir Yorum Yaz

Atatürk İmzalı Saten Yaka Kokartları Siyah

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu