Whatsapp
#

Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk

Yeni ürün

14,75 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
Minimum 100 d birim fiyatıdır.1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

 
Ürün Detayları

Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk 

Atatürk Yaka Kartları

Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hatırasını yaşatmak için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu kokart, Atatürk'ün hayatına ve başarılarına saygı göstermek isteyen herkes için mükemmel bir seçimdir.

Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun yıllar boyunca dayanıklılığı korumaktadır. Bu kokart, gümüş rengindeki metal çerçevesiyle dikkat çekerken, arka planında yer alan Türk bayrağı deseni ile de milli duygularımızı güçlendirmektedir.

Saten Kokart Özellikleri:

  • Yaka kokart  çapı 8 cm 

  • Orta görsel 6 cm kuşe baskı olup ek ücretle metal rozetli de yaptırabilirsiniz

  • Kokartın boyu 15 cm dir.

  • Arkakası standart çift taraflı silikon bantlıdır. Ek ücretle iğneli de sipariş verebilirsiniz.

Atatürk Yaka Kokartları

Üzerinde "Atamızın izinden" yazısı bulunan bu Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk, herhangi bir giysiye kolaylıkla takılabilir. Büyük veya küçük tüm giysilerle uyumlu olan bu ürün, her yaş grubundan insanın kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.

Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk, milli bayramlar gibi özel günlerde ya da sadece günlük yaşamda kullanılabilir. Bu kokart, Ata'mızın bize miras bıraktığı fikirleri ve ilkeleri hatırlatarak bizlere ilham kaynağı olur.

Bu özel Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk Atatürk'ü anmak ve hatırasını yaşatmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Onun fikirleri ve ilkeleri hepimiz için önemlidir ve Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk, bu değerleri taşıyan bir üründür.

Atamızın izinden gitmek ve onu unutmadığımızı her zaman hatırlamak için, siz de Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk'u tercih edebilirsiniz.

Saten Kokart Özellikleri:

  • Kokat çapı 8 cm  orta görsel 6 cm kuşe baskı olup ek ücretle metal rozetli de yaptırabilirsiniz. Arkakası standart çift taraflı silikon bantlıdır. Ek ücretle iğneli de sipariş verebilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Atatürk Kokartı Unutmadık Sonsuzluk

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu