Whatsapp
#

Mustafa Kemal Atatürk Kokartı Kırmızı

Yeni ürün

14,75 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
Minimum 100 d birim fiyatıdır.1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

 
Ürün Detayları

Mustafa Kemal Atatürk Kokartı Kırmızı

Atatürk Haftası Kokartları

Bu kırmızı renkli Mustafa Kemal Atatürk Kokartı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı olan Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına yapılmıştır.

Bu kokart, herhangi bir özel gün veya etkinlikte giyilebilir ve sizi hiçbir zaman modası geçmeyecek bir tarzda tutar.

Saten Kokart Özellikleri:

  • Kokat çapı 8 cm 

  • Orta görsel 6 cm kuşe baskı olup ek ücretle metal rozetli de yaptırabilirsiniz.

  • Arkakası standart çift taraflı silikon bantlıdır. Ek ücretle iğneli de sipariş verebilirsiniz.

Atatürk Kokartları

Mustafa Kemal Atatürk Kokartı  rengi parlak kırmızıdır ve üzerinde beyaz renkte "Atatürk" yazısı vardır. Bu kokart, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve dayanıklıdır. Böylece uzun süre kullanabilirsiniz.

Bu Mustafa Kemal Atatürk Kokartı, milliyetçilik duygularınızı ifade etmenin en iyi yoludur. Ayrıca bu kokart, Atatürk'ün fikirlerine saygı göstermenin de bir yoludur. Kokartın boyutu uygun olduğundan, giysinizde rahatsızlık hissi vermez.

Eğer sevdiklerinize ya da arkadaşlarınıza milliyetçilik duygularınızı ifade etmek istiyorsanız, bu kırmızı renkteki Mustafa Kemal Atatürk Kokartı mükemmel bir hediye seçeneğidir. Aynı zamanda koleksiyoncular için de harika bir parça olacaktır.

Sonuç olarak, bu Mustafa Kemal Atatürk Kokartı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına saygı göstermek için mükemmel bir yol sağlar. Ayrıca milliyetçilik duygularınızı ifade etmek istediğinizde de size yardımcı olur. Mustafa Kemal Atatürk Kokartı yüksek kalitesi ve dayanıklılığı, uzun süre kullanabileceğiniz anlamına gelir. Bu nedenle hemen kendinize veya sevdiklerinize bir tane alabilirsiniz

Bir Yorum Yaz

Mustafa Kemal Atatürk Kokartı Kırmızı

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu