Whatsapp
#

KOKART

Yeni ürün

325,00 TLVergi Hariç

25 li paket fiyatıdır

- +

 
Ürün Detayları

KOKART | KOKART FİYATLARI

Kokart ürünümüz; Önemli gün ve etkinlikler için üretilen   malzemesi, ipeksi ve parlak bir doku olan saten yaka rozetidir.

Saten, polyester veya ipek gibi farklı lif türlerinden yapılan bir dokumadır. Yumuşak dokunuşu ve şık görünümü ile özellikle prestijli etkinlikler için idealdir. Baskısız olarak alıp istediğiniz görseli rahatlıkla ortasına yapıştırabilirsiniz.

 Kokart Özellikler;

Kokart saten kumaştan pile dikimi yapılarak istenilen ebat ve renklerde  üretilmektedir.

  • Standart yaka kokartı 8.3 cm çapındadır
  • Orta görsel alanı 6 cm ebadındadır.
  • Yükseklik yaklaşık 15 cm dir.

Kokart Renkleri

Kokart malzemesi, baskı yapılacak veya diğer süslemeler eklenecek hali olarak düşünülebilir. Genellikle kırmızı  beyaz veya açık renkte satın alınarak üzerine istenilen tasarım basılabilir. Böylece etkinliklere özel ve kişiye özel kokartlar oluşturulabilir.

Kokart malzemelerinin önemli avantajlarından biri de dayanıklılığıdır. Saten kumaşın güçlü lifleri sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile renk solması yaşanmaz ve şekil bozulmalarına karşı dirençlidir. Ayrıca esnek yapısı nedeniyle de kolayca katlanabilir ve taşınabilir. Uzun yıllar raf ömrü olan bir üründür.

İstediğiniz ölçü ve renklerde üretilen yaka kokartı kurum ve kuruluşların kurumsal görsellerine uygun olarakta hazırlanan KOKART için her türlü sorularınız için lütfen arayınız.

Bir Yorum Yaz

KOKART

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu