Whatsapp
#

Türk Bayrağı Fiyonk Rozet

BAK102FK

Yeni ürün

16,50 TLVergi Hariç

500 Ad üzeri fiyat alınız

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 10

 
Ürün Detayları

Türk Bayrağı Fiyonk Rozet

Türk Bayrağı Fiyonk Rozet, milli bayramlarda gururla takabileceğiniz bir aksesuardır.

Kaliteli saten kurdeleden yapılmış olup 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günleri gibi önemli günlerde kullanılabilir.

Türk Bayrağı Fiyonk Rozet Özellikleri;

  • Fiyonk rozet kaliteli saten kurdeleden üretilmiştir.
  • Kurdele genişliği 5 cm
  • Kurdele boyu 11 cm
  • Orta görsel 44 mm metal rozet
  • Arkası iğnelidir.

Türk Bayrağı Rozet Nerelerde Satılır ?

  • Türk bayrağı rozetleri; metal olanlar sitemizden alabileceğiniz gibi bize ulaşamayan müşterilerimiz metal rozetleri kırtasiye yada AVM lerde kitap reyonlarında bulabilirler.
  • Kurdeleli modeller firmamıza aittir. Sadece eticaret mağazamızdan alabilirsiniz.

Türk Bayrağı Rozetleri

Türk Bayrağı Yaka Rozeti

Türk Bayrağı Fiyonk Rozet, Türk bayrağı renklerinde tasarlanmıştır. Kırmızı, beyaz ve ay yıldızın yer aldığı bu rozeti giyerek ülke sevginizi gösterebilirsiniz. Hem erkekler hem de kadınlar için uygundur ve her yaş grubuna hitap eder.

Türk Bayrağı Fiyonk Rozet,'in boyutları uygun ölçülerdedir ve göğsünüzde kolayca taşıyabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olduğu için uzun süre dayanıklılığını korur.

Milli bayramların yanı sıra askeri törenlerde, okul etkinliklerinde ya da özel organizasyonlarda da tercih edilebilir. Türkiye'nin bağımsızlığına olan inancınızı simgeleyen Türk Bayrağı Fiyonk Rozeti gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Tüm vatandaşların gururla taşıdığı Türk Bayrağı Fiyonk Rozet, milli bilinci ve sevgiyi artırmak için en uygun aksesuardır. Özel günlerde kullanarak ülke sevginizi göstermek isterseniz bu şık rozeti tercih edebilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Türk Bayrağı Fiyonk Rozet

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu