Whatsapp
#

Boş Kokart Kırmızı

Yeni ürün

1 200,00 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
100 lük paket fiyatıdır

- +

 
Ürün Detayları

Boş Kokart Kırmızı| Boş Yaka Kokartları | Butonrozetler.com

Boş kokart Kırmızı, reklamcılar için oldukça önemli bir aksesuardır. Bu kokartlar, reklamcıların işyerlerinde profesyonel bir görünüm sergilemelerine ve müşterileriyle daha iyi iletişim kurmalarına yardımcı olur. Ayrıca, müşterilerin reklamcılarla daha kolay tanışmasına ve onlara güven duymasına da yardımcı olabilir.

Boş kokart Kırmızı özellikleri

Boş kokart baskısız  kırmızı saten kurdele bir ürün olduğu için baskı alanı boştur. buraya istediğiniz görseli yapıştırabilirsiniz. Boş kokart görsel alanı 6 cm dir. kokart çapı 8,3 cm ve kuyruk boyları 12 cm dir. Arkası standart çift taraf silikon bantlıdır.

Boş  kokart Kırmızı en önemli özellikleri arasında, kişiselleştirilebilir olmaları gelir. Reklamcılar, kokartlarının üzerinde kendilerinin veya şirketlerinin adını ve logosunu yazdırabilirler. Bu sayede, müşteriler reklamcıları kolaylıkla tanıyabilirler ve şirketin kimliği daha kolay görülebilir hale gelir.

Boş Kokart

Ayrıca, boş kokart kırmızı, reklamcıların müşterileriyle daha iyi iletişim kurmalarına yardımcı olur. Kokart üzerindeki bilgiler sayesinde, müşteriler reklamcıların unvanını ve hangi şirkete bağlı olduklarını daha kolay öğrenebilirler. Bu da, reklamcıların daha profesyonel bir görünüm sergilemelerine ve müşterileriyle daha iyi bir ilişki kurmalarına yardımcı olur.

Sonuç olarak, boş kokar kırmızı reklamcılar için önemli bir aksesuardır. Kişiselleştirilebilir olması ve müşterilerle daha iyi iletişim kurmalarına yardımcı olması, reklamcıların işyerlerinde daha profesyonel bir görünüm sergilemelerine ve müşteri memnuniyetini artırmalarına yardımcı olur. Reklamcılar, boş kokart kırmızı kullanarak, işlerinde daha başarılı olabilirler.

Bir Yorum Yaz

Boş Kokart Kırmızı

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 11

Menu