Whatsapp
#

Saten Kokart İki Sıralı

SATEN KOK04

Yeni ürün

1 399,00 TLVergi Hariç

50 li paket fiyatıdır

- +

 
Ürün Detayları

Saten Kokart İki  Sıralı

Saten Kokart İki  Sıralı, çeşitli organizasyonlar, özel günler veya takım etkinlikleri gibi durumlarda kullanılması amacıyla tasarlanmış aksesuarlardır.

Saten Kokart İki Sıralı ise bu alanda en dikkat çekici seçeneklerden biridir. Şık ve kaliteli görünümüyle ön plana çıkan bu kokart, her türlü etkinliğinizde fark yaratmanızı sağlayacak.

Saten Kokart Ürün Özellikleri

  • Saten kumaştan Üretilen bir üründür.
  • Saten kokart çapı dış ölçüsü 8,3 cm iç ölçüsü7 cm
  • Sallanan kuyruk boyu 9 cm
  • Toplam ürün boyu 10 cm
  • Orta görsel ölçüsü 4,8 cm
  • Yakaya takma şekli standart silikon bantlıdır. Ek ücretler iğnelide üretilir.
  • **Saten Kokart İki Sıralı ile Fark Yaratın**

    Etkinliklerinizde şıklık ve kalite arıyorsanız, Saten Kokart İki  Sıralı, doğru tercih olacaktır. Bu kokart sayesinde hem organizasyonunuzun prestijini artırabilir hem de katılımcılara değerli olduğunu hissettirebilirsiniz. Ayrıca iki sıralı kurdele kullanımı ve yüksek kaliteli malzemelerle yapılan bu kokart, uzun süreli kullanım için idealdir.

Saten Kokart

1. **İki Sıralı Kurdele:** Bu kokart modelinde iki sıralı kurdele kullanılır. Bu sayede daha gösterişli ve etkileyici bir görünüm elde edilir. İki sıra kurdele kullanarak hem renk kombinasyonlarına daha fazla yer verilebilir hem de daha büyük yazılar ya da logolar eklenebilir.

2. **Yüksek Kalite:** Saten Kokart İki  Sıralı,, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede uzun süreli kullanım için uygundur ve dayanıklılığı ile beğeni toplar. Ayrıca saten kumaşı sayesinde yumuşak bir dokuya sahiptir ve giyen kişiye rahatsızlık vermez.

3. **Kişiye Özel Tasarım:** Bu kokart modeli, isteğe bağlı olarak kişiye özel tasarımlarla üretilebilir. İster etkinliğinizin adını, ister takımınızın logosunu ekleyebilirsiniz. Böylece her bir katılımcıya özel olarak hazırlanmış kokartlar ile etkinliğinizde daha profesyonel ve düzenli bir görünüm sağlayabilirsiniz.

**Saten Kokart İki Sıralı ile Fark Yaratın**

Kısacası Saten Kokart İki Sıralı, her türlü etkinlik için mükemmel bir aksesuardır. Şık ve kaliteli görünümü ile ön plana çıkarak etkinliklerinize farklı bir hava katan bu kokarttan siz de memnun kalacaksınız!

Bir Yorum Yaz

Saten Kokart İki Sıralı

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 6

Menu