Whatsapp
#

10 Kasım Yaka Kartı

Yeni ürün

399,00 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
25 li Paket 1000 ad üzeri Fiyat Alınız

- +

 
Ürün Detayları

10 Kasım Yaka Kartı| Saten Kokart

10 Kasım Yaka Kartı

10 Kasım Yaka Kartı, özel günlerde giyilen kokartların en özel ve anlamlı versiyonudur. Firmamızın özenle hazırladığı bu yaka kartları, kaliteli saten kurdeleden üretilmiştir. Atatürk rozetleri ise 8,3 cm çapında ve 15 cm boyundadır. Ortadaki görsel ise 6 cm kuşe baskı ile işlenmiştir.

10 Kasım Yaka Kartı'nın en önemli özelliği, arkasında bulunan silikon banttır. Bu sayede yaka kartınızın kayması veya düşmesi gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Ayrıca, kokart atölyelerimizde özenle ürettiğimiz bu yaka kartları, diğer benzer ürünlere kıyasla daha uzun süre dayanıklılık göstermektedir.

Özellikle 10 Kasım gibi milli günlerde giyilen yaka kartları, o günün anlam ve önemine uygun olarak özenle hazırlanmalıdır. Bu nedenle de firmamızın kalite standartlarına uygun olarak ürettiği 10 Kasım Yaka Kartı, en iyi seçeneklerden biridir.

Siz de bu özel günlerde şık ve anlamlı bir şekilde kendinizi ifade etmek istiyorsanız, 10 Kasım Yaka Kartı tam size göre! Hem kalitesiyle hem de görünümüyle fark yaratan bu yaka kartını, hemen sipariş verebilir ve özel günlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kokart Özellikleri:

  • 2 cm saten kurdeleden  Kokart çapı 8 cm  boy 15 cm orta görsel 6 cm kuşe baskı arkası silikon bantlı olup isteğe göre ek ücretle iğneli sipariş verebilirsiniz.

10 Kasım Yaka Kartları

Bir Yorum Yaz

10 Kasım Yaka Kartı

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 9

Menu