Whatsapp
#

Özlemle Anıyoruz Atatürk Kokartı

Yeni ürün

399,00 TLVergi Hariç

25 li Paket

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5000

 
Ürün Detayları

Özlemle Anıyoruz Atatürk  Kokartı | Butonrozetler.com

Özlemle Anıyoruz Kurdelesi

Özlemle Anıyoruz Kurdelesi, sevdiklerimizi özlediğimiz anlarda kullanabileceğimiz özel bir kurdeledir. Bu kurdele, kaybettiğimiz yakınlarımızı ya da uzakta olan sevdiklerimizi anmak için tasarlanmıştır.

Kurdelemizin rengi beyazdır ve üzerinde "Özlemle Anıyoruz" yazısı bulunmaktadır. İsterseniz bu yazının altına sevdiklerinizin ismini de ekleyebilirsiniz. Kurdelemiz, kaliteli malzemelerden üretilmiş olup uzun süre dayanıklıdır.

Bu kurdeleyi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sevdiklerinizi anma törenleri veya özel günler için giyebileceğiniz gibi, herhangi bir günde yanınızda taşıyarak onları hatırlayabilirsiniz. Ayrıca, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Bu sayede onların sizi ne kadar özlediğinizi hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Özlemle Anıyoruz Kurdelesi, sizin ve sevdiklerinizin arasındaki bağı güçlendirecek özel bir hediye olarak da düşünülebilir. Sadece sizin değil, tüm sevdiklerinizin ihtiyaç duyabileceği bir üründür. 

Unutmayın ki, sevdiklerimizi kaybetmek kolay olmasa da, onları özlemek ve hatırlamak her zaman mümkündür. Özlemle Anıyoruz Kurdelesi de bu hatırlama sürecine yardımcı olacak özel bir üründür.

Metal  Rozetin Özellikleri:

  •  4,4 cm ve 5,8 cm olarak paslanmaz metaldir, görsel dijital baskı üzeri PVC korumalı olarak preslenmektedir. Arkası iğnelidir. Kendi üretimimiz olup; Garantilidir

Bir Yorum Yaz

Özlemle Anıyoruz Atatürk Kokartı

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu