Whatsapp
#

Atatürk İmzası Fiyonk Siyah Rozet

BAK10FS

Yeni ürün

16,50 TLVergi Hariç

500 Ad üzeri fiyat alınız

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 10

 
Ürün Detayları

 Atatürk İmzası  Fiyonk  Siyah Rozet

Atatürk İmzası Fiyonk Siyah Rozet, Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anısını yaşatan önemli bir semboldür.

Bu özel rozet, Atatürk'ün imzasının yer aldığı siyah bir rozetin üzerine eklenen fiyonk tasarımı ile daha şık hale getirilmiştir.

Ürün Özellikleri;

  • Fiyonklu Rozetlerimiz 2 cm saten kurdale

  • Kurdele boyu 11 cm

  • Orta görsel 4,4 cm metal baskı

  • Arkası iğnelidir

Atatürk rozetleri

Siyah Rozetin Kullanım Amacı;

Atatürk İmzası Fiyonk Siyah Rozet,, özellikle milli bayramlar, törenler ve özel günlerde takılarak  Atatürk'ün hatırasını anma amacıyla kullanılır. Üzerindeki Atatürk imzası, Türkiye'nin kurucusuna olan saygının bir ifadesidir. Aynı zamanda siyah rengi de matemi simgeleyerek milli duygularımızın en üst düzeyde olduğunu göstermektedir.

Ülkemizde Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak yoluna devam etmek için verdiği mücadeleyi unutmamak gerekir. Bu nedenle, Atatürk İmzası Fiyonk Siyah Rozet, sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda tarihimizin ve milli duygularımızın önemli bir sembolüdür.

Bu özel rozeti kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atılmasına katkı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygımızı ve minnettarlığımızı gösterebiliriz. Atatürk İmzası Fiyonk Siyah Rozet, her zaman milli duygularımızın en üst düzeyde olduğunu hatırlatan özel bir aksesuardır.

Bir Yorum Yaz

Atatürk İmzası Fiyonk Siyah Rozet

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu