Whatsapp
#

Boş Kokart Yeşil

Yeni ürün

1 200,00 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
100 lük paket fiyatıdır

- +

 
Ürün Detayları

Boş Kokart Yeşil |  Kokart Malzemesi | Butonrozetler.com

Boş kokart yeşil renkli ürün, özellikle orman haftası ve çevre haftası etkinlikleri gibi doğa ve çevre temalı organizasyonlarda tercih edilen bir üründür.

Boş kokart yeşil ürün özellikleri

 Bu ürün, saten malzemeden yapılmış ve çapı 8,3 cm, boyu 15 cm ve orta görseli 6 cm ölçülerindedir. Arkasında bulunan silikon bant sayesinde kolayca takılabilen bu kokart, isteğe göre iğneli de yapılabilmektedir.

Boş kokart yeşil kullanım alanları

Boş kokart Yeşil rengiyle doğanın canlılığını yansıtan bu kokart, özellikle orman bakanlığı kurumsal renklerinde olduğu için orman haftası etkinlikleri için idealdir. Ormanların korunması ve doğanın önemi üzerine yapılan organizasyonlarda kullanılan bu ürün, çevre haftası etkinlikleri gibi çevre bilincinin artırılması amaçlı organizasyonlarda da tercih edilmektedir.

Boş Kokart

Boş kokart yeşil  iğneli ya da bantlı olarak kullanılabilmesi, kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Organizasyonların temasına uygun olarak tasarlanan bu kokart, herhangi bir yazı ya da logo içermemesi nedeniyle çeşitli organizasyonlarda kullanılabilmektedir. Yeşil rengiyle doğanın canlılığını yansıtan Boş kokart yeşil  etkinliklerdeki katılımcıların duyarlılıklarını artırarak doğaya olan farkındalıklarını da artırmaktadır.

Bir Yorum Yaz

Boş Kokart Yeşil

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 12

Menu