Whatsapp
#

1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozetleri

UD02315

Yeni ürün

9,90 TLVergi Hariç

- +

 
Ürün Detayları

1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozetleri | Butonrozetler.com

1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozetleri, okullarımızda eğitim hayatlarına adım atan küçük prenseslerin ödüllendirilmesi için hazırlanmış bir rozet setidir. Bu sette yer alan pembe renkli okuma rozetleri, çocukların okumaya olan ilgisini arttırmak ve onları bu konuda teşvik etmek amacıyla tasarlanmıştır.

Her bir rozet, dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Çocukların kolayca takabileceği şekilde tasarlanmış olan rozetler, kıyafetlerine ya da sırt çantalarına kolaylıkla takılabilir. Pembe rengi ile dikkat çeken rozetler, 1 sınıfta okumaya geçen kız öğrencilerin gözdesi olacak.

1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozet Özellikleri;

  • Rozetler paslanmaz metal arkası iğnelidir.
  • Rozet ölçüsü 44 mm 
  • Arkası iğnelidir.
  • Görsel üzeri koruyucu PVC ile kaplıdır.

Üretim aşamalarında kaliteli malzemeler kullanılan 1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozetler, uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Rozetin üzerinde yer alan uğur böceği figürü ise şans ve mutluluk getirdiği inancı ile seçilmiştir.

1 Sınıf Okuma Rozetleri

1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozetleri, öğretmenlerin çocuklara verdiği en anlamlı hediyelerden biridir. Çünkü okuma becerisi kazanan çocuklar, hayatları boyunca başarıya giden yolun önemli bir adımını atmış olurlar. Ayrıca okumayı sevdikleri için kendilerini daha mutlu hissederler ve bu sayede sosyal hayatlarına da daha aktif katılırlar.

1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozetleri, hem çocukların hem de ailelerinin beğenisini kazanacak bir üründür. Hem eğitim hayatlarına destek olmak hem de çocukların mutluluğuna katkıda bulunmak isteyen herkes, bu özel rozet setini tercih edebilir.

Okumayı seven küçük prenseslerin sevgiyle takacağı 1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozetleri, onların okumaya olan ilgisini arttırarak gelecekteki başarılı hayatları için önemli bir adım olacaktır.

Bir Yorum Yaz

1 Sınıf Ben Okuyorum Pembe Okuma Rozetleri

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu