Whatsapp
#

Saten Kokart

Yeni ürün

1 475,00 TLVergi Hariç

100 lük paket fiyatıdır

- +

 
Ürün Detayları

SATEN KOKART

Saten Kokart: Şıklığın ve Kalitenin Buluştuğu Adres

Saten kokart Bir etkinlik düzenlemek, özel günlerde sevdiklerinize anlamlı hediyeler vermek ya da takımınızın motivasyonunu artırmak istediğinizde tercih edebileceğiniz  bir ürün.

En güzel aksesuarlardan biri olan saten kokartlar, şık görünümü ve kaliteli yapısıyla dikkat çekiyor. Saten kumaşın zarifliği ile dayanıklılığı buluşturan bu ürün, her türlü organizasyonda kullanabileceğiniz çok yönlü bir seçimdir.

Saten Kokart Ürün Özellikleri

  • Saten kumaştan Üretilen bir üründür.
  • Saten kokart çapı dış ölçüsü 8,3 cm
  • Sallanan kuyruk boyu 9 cm
  • Toplam ürün boyu 15 cm
  • Orta görsel ölçüsü 6 cm
  • Yakaya takma şekli standart silikon bantlıdır. Ek ücretler iğnelide üretilir.
  • Saten Kokart

Saten Kokartların Eşsiz Özellikleri

Saten Kokart:, estetik görünümüyle olduğu kadar sağlam yapılarıyla da ön plana çıkıyor. Yumuşacık dokusu sayesinde cildinizi tahriş etmeyen saten kumaş, aynı zamanda esnek yapısıyla uzun süreli kullanıma uygundur. Boş kokart olarak temin edebileceğiniz bu ürünler, üzerine baskı yaptırarak veya nakış işleyerek tamamen size özel hale getirebilirsiniz. KOKART renkleri için bkz.

Saten Kokart: kullanım alanları çok geniş olup, spor müsabakalarında takımların ayırt edilmesini sağlayabilir; okul ve iş yerlerinde kimlik kartlarınızı şık bir şekilde sergileyebilirsiniz. Ayrıca doğum günleri, nişanlar, düğünler gibi özel etkinliklerde de misafirlerinize unutamayacakları anılar bırakabilirsiniz. Saten Kokart:, bu yönleriyle herkesin beğenisini toplayarak vazgeçilmez bir aksesuar haline gelmiştir.

Bir Yorum Yaz

Saten Kokart

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 6

Menu