Whatsapp
#

Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri

Yeni ürün

9,99 TLVergi Hariç

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5

 
Ürün Detayları

Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri| Butonrozetler.com

Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri

Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri, Türkiye'nin önde gelen Buton Rozet  firması tarafından üretilen eşsiz bir üründür. Bu rozetler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına ithaf edilmiştir.

10 Kasım gibi önemli günlerde, sevdiklerinize veya kendinize hediye olarak alabileceğiniz bu Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri,, farklı Atatürk görsel temalarıyla tasarlanmıştır. Bu sayede herkes kendi zevkine uygun bir rozet bulabilir.

Ürün Özellikleri;

Rozetlerimizin boyutları 44 mm ve 58 mm olup arkasında iğne yer almaktadır. Bu sayede giyilebilir oldukları gibi istenildiği takdirde duvar süsü olarak da kullanılabilirler.

10 Kasım Rozetleri;

Ürünlerimiz garantili olduğundan müşterilerimiz herhangi bir sorun yaşamadan satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri, de oldukça geniş olduğundan her müşterinin zevkine uygun bir rozet bulması mümkündür.

Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri, ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, onların 10 Kasım gibi özel günlerinde yanlarında olabilirsiniz. Üstelik bu rozetleri sadece özel günlerde değil, günlük yaşamda da gururla takabilirsiniz.

Bayraklı firmamızın kalitesinden ve güvencesinden emin olabileceğiniz Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri, uzun yıllar boyunca hatırlanacak bir anı olarak saklanacaktır.

Bir Yorum Yaz

Mustafa Kemal Atatürk Metal Rozetleri

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu