Whatsapp
#

Atatürk Rozeti 10 Kasım İçin

Yeni ürün

9,99 TLVergi Hariç

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5

 
Ürün Detayları

Atatürk Rozeti 10 Kasım İçin| Butonrozetler.com

Atatürk Rozeti 10 Kasım; Anlamlı Aksesuar

Atatürk Rozeti 10 Kasım İçin, firmamız tarafından özel olarak tasarlanan ve farklı Atatürk görsel temaları kullanılarak üretilen bir rozet serisidir. Bu garantili ürünlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü olan 10 Kasım gibi özel günlerde tercih edilmektedir.

Ürün Özellikleri;

Atatürk Rozeti 10 Kasım İçin,, kaliteli malzemelerden üretilerek uzun ömürlü olması sağlanmıştır. Rozet ölçüleri 44 mm ve 58 mm olarak arkası iğneli şekilde üretilmektedir. Bu sayede, istediğiniz her yere kolayca takabilirsiniz.

10 Kasım Rozetleri

Mustafa Kemal Atatürk rozeti koleksiyoncularının da ilgisini çeken bu ürünlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin önemli bir simgesi olan Atatürk'ü hatırlamak ve anmak için idealdir. Ayrıca, resmi törenlerde veya kişisel etkinliklerinizde de zarif bir aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

Atatürk Rozeti 10 Kasım İçin, Türkiye'de en çok tercih edilen atatürk rozeti modellerinden biridir. Ürünümüz tamamen yerli üretimdir ve müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmak amacıyla hazırlanmıştır.

Eğer siz de Atatürk'ü anma gününde veya herhangi bir özel günde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusunu hatırlamak ve anmak istiyorsanız, Atatürk Rozeti 10 Kasım İçin, tam size göre!

Bir Yorum Yaz

Atatürk Rozeti 10 Kasım İçin

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu