Whatsapp
#

Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz

Yeni ürün

9,99 TLVergi Hariç

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5

 
Ürün Detayları

Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz

Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz

Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ülkenin modernleşmesi ve çağdaşlaşması için yaptığı reformlarla tarihe geçmiştir.

Metal  Rozetin Özellikleri:

  •  4,4 cm  ve 5,8 cm olarak paslanmaz metal görsel dijital baskı üzeri PVC korumalı olarak preslenmektedir.

  • Arkası iğnelidir.

Atatürk rozetleri

Onun fikirleri, öngörüleri ve liderliği sayesinde Türkiye bugünkü konumuna ulaşmıştır. Atatürk'ün anısını yaşatmak ve ona olan sevgimizi göstermek amacıyla, milli bayramlarda veya özel günlerde Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz tercih edilmektedir.

Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün portresinin yer aldığı, imzasının da bulunduğu bir rozettir. Bu rozet, sadece bir aksesuar değil, aynı zamanda Atatürk'ün hatırasını yaşatan önemli bir simgedir. Millî bayramların yanı sıra, 10 Kasım gibi özel günlerde de giyilen Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz halkın Ata'sına olan sevgisini ve saygısını ifade etmek için kullanılmaktadır.

Bugün, Türkiye olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak yoluna devam etmekteyiz. Ancak onun başarılarına ulaşmak için verdiği mücadeleyi unutmamız mümkün değildir. Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz bu mücadelenin bir sembolüdür. Özlemle anıyoruz, Ata'mızın hatırasını hep yaşatacağız!

Bir Yorum Yaz

Atatürk Yaka Rozetleri Özlemle Anıyoruz

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu