Whatsapp
#

Atatürk Rozetleri İğneli Metal

Yeni ürün

9,98 TLVergi Hariç

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5

 
Ürün Detayları

Atatürk Rozetleri İğneli Metal | Butonrozetler.com

Atatürk Yaka Rozetleri

Atatürk yaka rozetleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına takılan sembollerdir. Bu rozetler, genellikle özel günlerde ve milli bayramlarda giyilir. Kırmızı renkte olanları en yaygın olanları arasındadır.

Ürün Özellikleri;

  • Ürün paslanmaz metaldir,
  • Yaka rozeti 44 mm dir
  • Arkası iğnelidir
  • PVC korumalı üründür.

Rozet İğneli Metal Modelleri

Atatürk rozet iğneleri, metal malzemeden yapılmış küçük bir semboldür. Bu rozetler, genellikle yaka, gömlek ya da ceket üzerine takılırlar. Metal modelleri gümüş ya da altın kaplama olarak üretilirken, bazı modellerde taşlarla süslenmiştir.

Kullanım Amacı

Bu rozet iğneleri, kişilerin milli duygularını ifade etmek için kullanılır. Özellikle ulusal kutlamalar, törenler, maçlar gibi yerlerde bu rozetleri takan insanlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine olan bağlılıklarını ve Atatürk ilke ve fikirlerine olan saygılarını göstermektedirler.

Atatürk rozetleri iğneli metal modellerinin kullanım amacı, Atatürk'ün fikir ve inkılaplarının hatırlanmasıdır. Bu rozetleri takarak, Atatürk ilke ve fikirlerine olan saygımızı gösteriyoruz ve Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sahip çıkacağımızın bir ifadesini ortaya koyuyoruz.

Bir Yorum Yaz

Atatürk Rozetleri İğneli Metal

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu