Whatsapp
#

Sonsuzluk Atatürk 10 Kasım Kartları

Yeni ürün

399,00 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
25 li Paket 1000 ad üzeri Fiyat Alınız

- +

 
Ürün Detayları

Sonsuzluk Atatürk 10 Kasım Kartları | Saten Kokart

Sonsuzluk Atatürk 10 Kasım Kartları

Sonsuzluk Atatürk 10 Kasım Yaka Kartları, anma gününü özel kılan bir dokunuşla hazırlandı. Parlak ve kaliteli saten kurdelelerle süslenmiş olan bu yaka kartları, özenle hazırlandı ve sizin için en iyi şekilde sunuldu. Atatürk rozetleri, 8,3 cm çapında ve 15 cm boyunda olan standart boyutlarıyla herkesin kullanabileceği şekilde tasarlandı.

Orta görsel kısmı 6 cm kuşe baskısı ile renklendirildi ve dikkat çekici bir görünüm kazandırıldı. Arkası silikon bantlı olan yaka kartları, kolayca takılıp çıkartılabilmesi sayesinde pratik bir kullanım sağlıyor.

Bu Sonsuzluk Atatürk 10 Kasım Yaka Kartları, sadece anma gününde değil; her zaman gururla takabileceğiniz bir aksesuar olarak da hizmet veriyor. Atatürk Yaka Kartları arayanlar için ideal bir seçimdir. Ayrıca kokart olarak da kullanılabilen bu ürünler, her yerde dikkat çeken bir görünüm elde etmenizi sağlayabilir.

Sonsuzluk Atatürk 10 Kasım Yaka Kartları ile Atamızın izinde yürümeye devam edebilirsiniz. Kendiniz için alabileceğiniz gibi, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Bu ürün, Atatürk'ün fikir ve ilkelerine bağlılığınızı göstermenin en güzel yollarından biridir.

10 Kasım Yaka Kartları

Bir Yorum Yaz

Sonsuzluk Atatürk 10 Kasım Kartları

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 9

Menu