Whatsapp
#

Atatürk Saten Yaka Kokartları Kırmızı

Yeni ürün

14,75 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
Minimum 100 Ad Birim Fiyatıdır. 1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

 
Ürün Detayları

Atatürk Saten Yaka Kokartları Kırmızı

Atatürk Yaka Rozetler

Atatürk yaka rozetleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına takılan sembollerdir. Bu rozetler, genellikle özel günlerde ve milli bayramlarda giyilir. Kırmızı renkte olanları en yaygın olanları arasındadır.

Saten Kokart Özellikleri:

  • Kokat çapı 8 cm  orta görsel 6 cm kuşe baskı olup ek ücretle metal rozetli de yaptırabilirsiniz. Arkakası standart çift taraflı silikon bantlıdır. Ek ücretle iğneli de sipariş verebilirsiniz.

Saten Yaka Kokartları

Atatürk yaka rozetleri Atatürk yaka rozetlerinin bir türüdür. Genellikle saten kumaştan yapılmış ve yuvarlak bir şekle sahiptir. Üzerindeki Atatürk resmi ve Türk bayrağı sembolü ile dikkat çekerler.

Kullanım Amacı

Atatürk yaka rozetlerive saten yaka kokartları, Türkiye'de milli birlik ve beraberliği simgeleyen önemli sembollerdir. Özellikle ulusal kutlamalar, törenler ve etkinliklerde giyilirler. Ayrıca siyasi partilerin mitinglerinde de sıkça kullanılırlar.

Atatürk yaka rozetleri, Türkiye'nin geçmişine saygı göstermek için takılırken aynı zamanda geleceğe olan inancımızın da bir ifadesidir.

Bir Yorum Yaz

Atatürk Saten Yaka Kokartları Kırmızı

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu