Whatsapp
#

10 Kasım Atatürkü Anma Saten Yaka Kartı

Yeni ürün

14,75 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
Minimum 50 d birim fiyatıdır.1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

 
Ürün Detayları

10 Kasım Atatürkü Anma  Saten Yaka Kartı | Butonrozetler.com

10 Kasım Atatürkü Anma  Saten Yaka Kartı

10 Kasım Atatürkü Anma Saten Yaka Kartı, milli bayramlarımızdan biri olan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde giyebileceğiniz özel bir karttır. Üst kalite saten malzemeden üretilmiştir ve üzerinde Atatürk'ün resmi ile "Saygıyla Anıyoruz" yazısı yer alır.

Ürün Özellikleri;

  • Kokat çapı 8 cm 

  • Orta görsel 6 cm kuşe baskı olup ek ücretle metal rozetli de yaptırabilirsiniz.

  • Kokart boyu 15 cm dir.

  • Arkakası standart çift taraflı silikon bantlıdır. Ek ücretle iğneli de sipariş verebilirsiniz.

Atatürk Yaka Kartları

10 Kasım Atatürkü Anma Saten Yaka Kartı, her yıl düzenlenen törenlerde, okulda veya işyerinde kullanabileceğiniz şık bir aksesuardır. Klasik siyah renkteki ceketinizin yakasında güzel görünecek ve bu özel günü hatırlatıcı bir simge olarak taşıyacaksınız.

10 Kasım Atatürkü Anma Saten Yaka Kartının boyutu 8,3 x 15 cm'dir ve hafif bir yapıya sahiptir. Bu sayede boynunuzu rahatsız etmez ve gün boyunca kullanabilirsiniz. Kolayca takılıp çıkarılabilen klipsi sayesinde de pratiktir.

Milli duygularınızı yansıtmak için ideal olan bu yaka kartını, sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Onların da saygıyla anmalarına vesile olabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anmak için tercih edeceğiniz bu özel 10 Kasım Atatürkü Anma Saten Yaka Kartı, sade ama anlamlı tasarımı ile dikkat çekmektedir. 10 Kasım'da, tarihimizi ve milli değerlerimizi hatırlamak için siz de bu kartı kullanabilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

10 Kasım Atatürkü Anma Saten Yaka Kartı

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu