Whatsapp
#

Atatürk Rozetleri Metal 3000

Yeni ürün

4,70 TLVergi Hariç

Atatürk Rozetleri minimum 3000 ad birim fiyatıdır

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5

 
Ürün Detayları

Atatürk Rozetleri Metal

Açıklama:

Atatürk Rozetleri Metal, Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin yer aldığı metal bir rozet türüdür. Genellikle metal, kurdaleli, yada saten kokart rozet  olup, üzerinde "Atatürk" yazısı bulunur.

Bu rozetler, Atatürk sevgisini ifade etmek, milli bayramlarda veya özel günlerde takılmak  üzere kullanılır. Ayrıca, koleksiyoncular tarafından da toplanır.

Kullanımı:

Atatürk Rozetleri Metal Ürün Özellikleri

  • Atatürk Rozetleri Metal, Atatürk görsellerin den oluşan birbirinden farklı tasarımların yer aldığı 44 mm, 58 mm rozetlerimizi
  • Önemli günlerde, 10 kasım Atatürk'ü anma, 29 Ekim, 23 Nisan  ve daha birçok anma günlerinde kullanılmak üzere metal rozet, fiyonklu ve saten kokart olarak sizlere sunuyoruz.

Metal  Rozetin Özellikleri:

  •  4,4 cm ve 5,8 cm olarak paslanmaz metaldir, görsel dijital baskı üzeri PVC korumalı olarak preslenmektedir. Arkası iğnelidir. Kendi üretimimiz olup; Garantilidir

Atatürk rozetleri

Atatürk Rozetleri Metal, genellikle önemli günlerde, okul törenlerinde ve kutlamalarda kullanılır.

Özellikle Cumhuriyet Bayramı gibi önemli günlerde takılması yaygındır. Bunun yanında, koleksiyon amacıyla da kullanılır. Atatürk'ün fikirleri ve ilkeleriyle bağlantılı olarak üretilen Atatürk Rozetleri Metal,, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu simgelemekte ve onun anısını yaşatmayı amaçlamaktadır.

Bir Yorum Yaz

Atatürk Rozetleri Metal 3000

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu