Whatsapp
#

Cumhuriyet Bayramı Yaka Kartı

Yeni ürün

15,00 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
Minimum 10 Ad Sipariş Karton Baskılı Kurdele

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 100

 
Ürün Detayları

Cumhuriyet Bayramı Yaka Kartı| Butonrozetler.com

Cumhuriyet Bayramı Yaka Kartı

Cumhuriyet Bayramı Yaka Kartı Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak tasarlanmış yaka kartımızla bayramınızı daha da özel hale getirin! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlanmış olan yaka kartımız, şık ve zarif tasarımı ile dikkatleri üzerinizde toplayacak.

Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemine uygun olarak tasarlanan bu yaka kartı, kutlamalarınıza ayrı bir anlam katacak. Gün boyu takabileceğiniz yaka kartımız, hafif ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Bu sayede rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yaka kartımızda, Cumhuriyet Bayramı'nın sembolü olan ay-yıldız motifleri yer almaktadır. Ayrıca, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun" yazısı ile de bayram coşkusunu yaşamanız sağlanmıştır.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında, iş yerlerinde veya okullarda kullanabileceğiniz bu yaka kartları, hem sizin hem de çevrenizdekilerin bayram coşkusuna ortak olmasını sağlayacaktır.

Hemen sipariş vererek, bu özel günü daha da unutulmaz kılabilirsiniz. Cumhuriyet Bayramı kartları arasında en popüler tercihler arasında olan yaka kartlarımız, kaliteli malzemeleri ve şık tasarımlarıyla dikkat çekmektedir.

Ürünümüzü kullanarak, Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlama yapabilirsiniz. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz!

Cumhuriyet Bayramı Yaka Kartı Özellikleri

2 cm eninde kurdelenin fiyonk şeklinde monte edilmesiyle üretilen orta görsel 4,8 cm karton baskıdır. Arkası standart bantlı olup isteğe göre ek ücretle iğnelide yaptırabilirsiniz. Ayrıca görseli metal rozetlide yapılmaktadır ücreti farklıdır lütfen sorunuz 

Aynı görselleri dilerseniz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Rozeti yada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kokartları na buradan ulaşabilirsiniz

Cumhuriyet Bayramı Resimleri

Bir Yorum Yaz

Cumhuriyet Bayramı Yaka Kartı

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 14

Menu