Whatsapp
#

Artık Okuyorum Kurdele Rozeti 036

FIY036

Yeni ürün

15,00 TLVergi Hariç

Artık Okuyorum Kurdele Rozeti 15 ad birim fiyatıdır

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 15

 
Ürün Detayları

Artık Okuyorum Kurdele Rozeti |butonrozetler.com

Artık Okuyorum Kurdele Rozeti, okuma bayramı hediyelerinde yer alan önemli bir araçtır. Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, ülkemizdeki öğrencilerin okuma alışkanlıklarını teşvik etmek amacıyla birçok etkinlik düzenlenir ve bu etkinlikler sırasında öğrencilere çeşitli hediye ürünleri verilir.

Bu hediye ürünleri arasında en popüler olanlardan biri Artık Okuyorum Kurdele Rozetidir. Bu rozet, öğrencilerin yıl boyunca ne kadar kitap okuduğunu gösteren Goodreads platformunda bulunan "Artık Okuyorum" rozetine benzer bir amaçla tasarlanmıştır. Öğrenciler, yıl boyunca okudukları kitapları kaydederek belirli bir sayıya ulaştıklarında bu rozeti kazanabilirler.

Artık okuyorum rozet Özellikleri Nelerdir ?

  • Artık okuyorum rozetmalzemesi parlak saten kumaştır.
  • Yaka kokartın çapı 7 cm
  • Saten kokart boyu 12 cm
  • Orta görsel 4.4 cm metal rozettir.
  • Arkası iğnelidir.

Artık okuyorum rozetleri

Okuma bayramı hediyelerinde yer alan Artık Okuyorum Kurdele Rozeti öğrencileri okumaya teşvik ederken aynı zamanda onların başarılarını kutlamalarına da olanak sağlar. Bu rozet, öğrencilerin kendilerini geliştirerek hedeflerine ulaşmalarını destekler ve onları daha fazla okumaya teşvik eder. Ayrıca, pandemi sürecinde evden eğitime geçiş nedeniyle kitap okuma alışkanlıklarında düşüş yaşanabileceği düşünülerek, okuma bayramı hediyelerinde Artık Okuyorum Kurdele Rozeti gibi araçlar kullanılarak öğrencilerin kitap okumaya teşvik edilmesi oldukça önemlidir.

Sonuç olarak, Artık Okuyorum Kurdele Rozeti, okuma bayramı hediyelerinde yer alan ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etmek için harika bir araçtır. Bu rozet, öğrencilerin başarılarını kutlamalarına ve daha fazla kitap okumalarına yardımcı olurken aynı zamanda pandemi sürecindeki zorlu şartlarda da onların motivasyonunu artırabilir.

Bir Yorum Yaz

Artık Okuyorum Kurdele Rozeti 036

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu