WhatsApp Sipariş

The Gelin Saten Kurdeleli Yaka Kokartı

₺165,60
Vergi dahil

The Gelin Saten Kurdeleli Yaka Kokartı, kurum, okul ve özel organizasyonlar için tasarlanmış kokart seçeneğidir. Çap ve kuyruk uzunluğu modele göre değişir. Orta baskı alanı standart saten kokartlarda yaklaşık 6 cm olabilir; bu ürünün ölçüsü ayrıca teyit edilmelidir. Standart bağlantı silikon bantlı olabilir; isteğe bağlı iğneli uygulama farklı fiyatlandırılabilir.

Sitedeki fiyatlar hazır görseller içindir. Farklı tasarım, miktar, renk ve bağlantı seçenekleri için Hemen Arayın: 0532 421 81 62.

Açıklama

The Gelin Saten Kurdeleli Yaka Kokartı – Ürün Bilgileri

The Gelin Saten Kurdeleli Yaka Kokartı, kurum, okul ve özel organizasyonlar kapsamında değerlendirilebilecek bir üründür. Ürün seçimi yapılırken kullanılacağı etkinlik, istenen görünüm ve sipariş miktarı birlikte düşünülmelidir.

Model ve Uygulama Seçenekleri

Renk, tasarım, baskı ve ölçü seçenekleri ürünün türüne ve seçilen modele göre değişebilir. Fotoğraflarda görülen hazır tasarım ile kişiye veya kuruma özel tasarım talepleri aynı fiyat kapsamında olmayabilir. Ürün detaylarını sipariş öncesinde teyit etmenizi öneririz.

Sipariş ve Fiyat Bilgileri

Görsel, renk ve adet tercihinizi belirterek fiyat ve üretim bilgisi isteyebilirsiniz. Sipariş miktarına göre uygulanabilecek koşullar hakkında bilgi almak için telefonla iletişime geçebilirsiniz.

Bağlantı ve Baskı Seçenekleri

Standart silikon bantlı bağlantı ve isteğe bağlı farklı fiyatlı iğneli bağlantı için ürün bazında bilgi alabilirsiniz. Standart saten kokartlarda orta görsel alanı yaklaşık 6 cm olabilir; seçtiğiniz ürünün kesin ölçülerini teyit ediniz.

Fiyat ve sipariş bilgisi için Hemen Arayın: 0532 421 81 62.

Ürün Detayları
UD1430K
Yorumlar(0)

Yorumlar

Şu anda müşteri yorumu bulunmuyor.

İncelediğiniz ürün: “The Gelin Saten Kurdeleli Yaka Kokartı”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Oturum Aç

Menü

Karşılaştır0İstek Listem0

Sepetiniz

Sepetinizde bir ürün yok

Bu web sitesi, web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.