Whatsapp
#

1 Sınıf Okuyorum Kız Erkek Rozetleri

UD02300

Yeni ürün

9,90 TLVergi Hariç

- +

 
Ürün Detayları

1 Sınıf Okuyorum  Kız Erkek Rozetleri | Butonrozetler.com

1 Sınıf Okuyorum Kız Erkek Rozetleri ; sadece 1. sınıfta okumaya geçen öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından verilen anlamlı ödüllerdir.

Kız ve Erkek Rozetleri, her kitap okunduğunda ve ardından yapılan testte başarılı olunduğunda kazanılabilir. Her seviyede farklı renkte bir rozet mevcuttur ve her seviye daha yüksek bir okuma hedefi belirler. Örneğin, "20 Kitaplık Okur" rozeti, 20 kitap okuduktan sonra kazanılabilir

1 Sınıf Okuyorum Kız Erkek Rozetleri Özellikleri;

  • Rozetler paslanmaz metal arkası iğnelidir.
  • Rozet ölçüsü 44 mm 
  • Arkası iğnelidir.
  • Görsel üzeri koruyucu PVC ile kaplıdır.

Üretim aşamalarında kaliteli malzemeler kullanılan Artık Okuyorum Erkek Öğrenci  Rozeti   , uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Rozetin üzerinde yer alan uğur böceği figürü ise şans ve mutluluk getirdiği inancı ile seçilmiştir.

Artık okuyorum rozetleri

1 Sınıf Okuyorum Kız Erkek Rozetleri, öğrencilerin motivasyonunu arttırarak daha fazla okumaya teşvik etmek amaçlıdır. Ayrıca, bu program sayesinde öğrenciler arasında sağlıklı bir rekabet ortamı oluşur.

 

Sonuç olarak, 1 Sınıf Okuyorum Kız Erkek Rozetleri öğrencilerin okuma alışkanlıklarını geliştirmeye yönelik anlamlı ödüllerdir. Bu program sayesinde öğrenciler, kitaplar hakkında tartışarak iletişim becerilerini geliştirecekleri gibi okuma alışkanlıklarını da geliştirerek kelime dağarcıklarını genişleteceklerdir.

Bir Yorum Yaz

1 Sınıf Okuyorum Kız Erkek Rozetleri

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu