Whatsapp
#

Artık Okuyorum Rozeti Uğur Böcekli

Yeni ürün

9,90 TLVergi Hariç

- +

 
Ürün Detayları

Artık Okuyorum  Rozeti Uğur Böcekli | Butonrozetler.com

Artık Okuyorum Rozeti;  Okumayı başaran 1.sınıf öğrencilerine "Artık Okuyorum Rozeti", isme özel olarak hazırlanan Uğur Böcekli temalı bir hediye ile kutlanmaktadır.

Bu rozet, öğrencilere okuma becerisini geliştirdiklerini gösteren anlamlı bir belgedir. Öğrencilerin kitapları okuyup, metinleri anlayabilmeleri ve kelime dağarcıklarını genişletebilmeleri gerekmektedir. Bu nedenle, Artık Okuyorum Rozeti almak her öğrenci için büyük bir başarıdır.

İsimli Artık Okuyorum Rozetin Özellikleri;

  • İsimli Rozetler paslanmaz metal arkası iğnelidir.
  • Rozet ölçüsü 44 mm 
  • Arkası iğnelidir.
  • Görsel üzeri koruyucu PVC ile kaplıdır.

Üretim aşamalarında kaliteli malzemeler kullanılan İsimli İsimli Artık Okuyorum Rozeti Uğur Böcekli, uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Rozetin üzerinde yer alan uğur böceği figürü ise şans ve mutluluk getirdiği inancı ile seçilmiştir.

İsimli rozetin hazırlanma süreci Nasıl İşler ?

  1. İsimli rozet görseline karar verildikten sonra, İsim listesi tarafımıza World yada PDF formatında whatsapp yada maille gönderilir.
  2. Kızlar ayrı erkekler ayrı renk olacaksa isimlerde kızlar ayrı erkekler ayrı olarak gönderilmesi kerekiyor.
  3. İsimler, okul, sınıf no ulaşınca demo tasarım yapılarak sizlerin onayına sunulur.
  4. Onaylanan Görsel baskısı yapılarak montajlanır.
  5. Biten ürünler 2 iş günü içinde kargoya verilir

İsimli Artık Okuyorum Rozetleri

Artık Okuyorum Rozeti isme özel hazırlanan Uğur Böcekli temalı hediyelerle verildiği için daha da anlamlı hale gelmektedir. Öğrenciler, bu rozeti aldıklarında kendine olan güvenleri artarken aynı zamanda kendilerini özel hissederler.

Sonuç olarak, "Artık Okuyorum Rozeti" isme özel Uğur Böcekli temalı hediyelerle 1.sınıf öğrencilerine verilen anlamlı bir hediyedir. Bu rozet, onların okuma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken, kendine olan güvenlerini de arttırır ve onları özel hissettirir."

Bir Yorum Yaz

Artık Okuyorum Rozeti Uğur Böcekli

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu