Whatsapp
#

Kokart Yapım Malzemesi Yeşil

KOKAMALZ34

Yeni ürün

9,50 TLVergi Hariç

Minimum 5000 Ad Üzeri Birim Fiayatıdır.

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5000

 
Ürün Detayları

Kokart Yapım Malzemesi  Yeşil

Kokart Yapım Malzemesi Yeşil , Saten kumaştan üretilen, farkındalık, yaratmak, Özellikle çevre haftası ve orman haftası etkinliklerinde kullanılan boş kokart yaka aksesuar malzemesidir.

Yeşil Kokart, genellikle bir kuruluşun adını, logosunu veya sembolünü taşıyan bir rozettir. Kokartlar, özellikle toplu etkinliklerde ve organizasyonlarda kullanılır. Turkuaz renkli kokart yapım malzemesi ise oldukça popülerdir.

Yeşil  Kokart  Özellikleri;

  • Turkuaz  Saten kumaştan üretilen bir üründür.
  • Kokart çapı 8,3 cm çapındadır.
  • Orta görselinde 6 cm'lik bir alanı kaplar.
  • Sallanan kuyruk boyu ise 9 cm'dir
  • Toplam uzunluğu yaklaşık 15 cm'dir.
  • Yakaya takma şekli standart çift taraf silikon bantlıdır ve kolayca takılıp çıkarılabilir.

Kokart yapım malzemesi yeşil   rengin doğa ile özdeşleştiği günümüzde, bu kokartlar özellikle çevre haftası ve orman haftası gibi etkinliklerde kullanılmak için tasarlanmıştır. Bu etkinliklerde insanların doğaya olan farkındalıklarını arttırmak adına yapılan çalışmalarda, bu kokartlar sizlere büyük bir destek olacaktır.

Kokart Sarf malzeme

Kokart yapım malzemesi yeşil  kaliteli ve dayanıklıdır. İster okulda, ister iş yerinizde kullanabileceğiniz bu malzemelerle hem şık, hem de anlamlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Siz de çevrenizi korumaya yönelik gerçekleştirilen etkinliklerde yeşil renkteki kokartlarımızdan tercih ederek destek olabilirsiniz. Ürün özelliklerini hatırlamak gerekirse, kokartın çapı 8,3 cm, orta bölümünde bulunan görselin çapı 6 cm ve sallanan kuyruk boyu 9 cm'dir. Kokart yaka kısmına takılır ve standart çift taraf silikon bantlıdır. Toptan KOKART fiyatları için bakınız

Doğayı korumak hepimizin görevidir. Siz de Kokart yapım malzemesi yeşil   kokartlarımızla doğaya olan sevginizi gösterin!

 
Bilgi Kartı
Kurdale Rengini Seçiniz Mavi renk Kurdale
Kokart Ren Kodunu Yazınız BAK01

Bir Yorum Yaz

Kokart Yapım Malzemesi Yeşil

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 6

Menu