Whatsapp
#

Kokart Sarf Malzeme Mor

KOKAMALZ36

Yeni ürün

9,50 TLVergi Hariç

Minimum 5000 Ad Üzeri Birim Fiayatıdır.

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5000

 
Ürün Detayları

KOKART SARF MALZEME MOR

Kokart Sarf Malzeme Mor  Parlak mor renk saten kurdeleden üretilen, Yaka Kokartı  Dünya kadınlar günü için tercih edilen yaka aksesuar rozet malzemesidir. 

Kokart Sarf Malzeme Mor, özellikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tercih edilen bir üründür. Bu mor kokart, hem şık tasarımı hem de anlamıyla kadınların bayramında takabilecekleri harika bir aksesuardır.

Kokart Sarf Malzeme Mor  ; 8 Mart dünya kadınlar günü  farkındalık  yaratmak için yapılan etkinliklerde en çok tercih edilen renkler arasındadır. Boş kokart malzemesini alarak montajını yapıp, üzerine ilgili görselleri rahatlıkla yapıştırarak ekonomik bir ürün elde etmiş olursunuz. Kokart nasıl yapılır bkz.

Mor  Kokart  Özellikleri;

  • Mor Saten kumaştan üretilen bir üründür.
  • Kokart çapı 8,3 cm çapındadır.
  • Orta görselinde 6 cm'lik bir alanı kaplar.
  • Sallanan kuyruk boyu ise 9 cm'dir
  • Toplam uzunluğu yaklaşık 15 cm'dir.
  • Yakaya takma şekli standart çift taraf silikon bantlıdır ve kolayca takılıp çıkarılabilir.

 Kokart Sarf malzeme

Kokart Sarf Malzeme Mor'un en önemli özelliklerinden biri de kolay kullanılabilir olması ve takılabilir olmasıdır.  Yakaya takmak için standart çift taraf silikon bantlı şekilde tasarlanmıştır.

Bu mor kokart, herhangi bir etkinlikte veya organizasyonda kadın dayanışmasını simgelemek için mükemmel bir seçimdir. Aynı zamanda hediye olarak da düşünülebilir ve sevdiklerinize güzel bir anlam yükleyebilirsiniz.

Sonuç olarak, Kokart Sarf Malzeme Mor'un şık tasarımı, kaliteli malzemeleri ve anlamıyla 8 Mart gibi özel günlerde tercih edebileceğiniz harika bir üründür.

 
Bilgi Kartı
Kurdale Rengini Seçiniz Mavi renk Kurdale
Kokart Ren Kodunu Yazınız BAK01

Bir Yorum Yaz

Kokart Sarf Malzeme Mor

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 6

Menu