Whatsapp
#

Kokart Türk Bayrağı Metal Rozetli Kokart

TURKBAY01

Yeni ürün

200,00 TLVergi Hariç

10 Lu Paket 1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

 
Ürün Detayları

Kokart Türk Bayrağı Metal Rozetli Kokart

Milli Bayramlarda Kullanımı

Kokart Türk Bayrağı Metal Rozetli Kokart, özellikle milli bayramlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Bunlar arasında en önemlileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günleri'dir. Bu bayramların anlam ve önemini vurgulamak amacıyla insanlar tarafından giyilmektedir.

Rozetli Tasarımı

Tasarım olarak Kokart Türk Bayrağı Metal Rozetli Kokart ortasında Türk bayrağı yer alırken, etrafı metal bir rozet ile çevrilidir. Bu tasarım sayesinde hem şık bir görünüm kazanmış hem de dayanıklılığı artmıştır. Ayrıca kokartın arkasındaki iğne sayesinde kolaylıkla kıyafete takılabilir.

Türk bayrağı rozetleri

Türk Bayrağı Rozet Özellikleri;

Türk bayrağı kokartları 7 cm çapında boyu yaklaşık 13 cm orta görsel alanı 4,4 cm metal rozet olup arkası iğnelidir.

Anlamı ve Önemi

Kokart Türk Bayrağı Metal Rozetli Kokart Türk milletinin birliğini ve beraberliğini simgeleyen önemli bir semboldür. Milli bayramlarda insanların göğsünde taşıdığı bu simge, o gün kutlanan değerlerin daha da büyük bir coşkuyla paylaşılmasını sağlar.

Sonuç Olarak

Kokart Türk Bayrağı Metal Rozetli Kokart milli bayramlarımızın vazgeçilmez sembollerinden biridir. Anlam ve önemi büyük olan bu kokartı giyerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sahip çıkmanın yanı sıra milli birlik ve beraberlik duygularınızı da ifade edebilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Kokart Türk Bayrağı Metal Rozetli Kokart

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 16

Menu