Whatsapp
#

10 Kasım Kokart ları Saygıyla Anıyoruz Rozeti

Yeni ürün

14,75 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL
Minimum 100 d birim fiyatıdır.1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

 
Ürün Detayları

10 Kasım Kokart ları Saygıyla Anıyoruz  Rozeti | Butonrozetler.com

10 Kasım Kokartları Saygıyla Anıyoruz Rozeti, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım günü için özel olarak tasarlanmış bir rozettir. Bu rozet, Atatürk'ün hatırasını yaşatmak ve ona saygı göstermek isteyen herkes için uygun bir seçimdir.

10 Kasım Rozet Özellikleri;

  • Kokat çapı 8 cm  orta görsel 6 cm kuşe baskı olup ek ücretle metal rozetli de yaptırabilirsiniz. Arkakası standart çift taraflı silikon bantlıdır. Ek ücretle iğneli de sipariş verebilirsiniz.

Atatürk Rozetleri

10 Kasım Kokartları Saygıyla Anıyoruz Rozeti, yuvarlak şekilli ve saten kumaştan yapılmıştır. Üzerinde "10 Kasım" yazısı ile Atatürk'ün resmi bulunmaktadır. Ayrıca, Türk bayrağı renklerindeki şeritlerle çevrelenmiştir. Boyutları küçük olduğundan dolayı giysilerinize kolayca takabilirsiniz.

Bu rozet, hayatta olanlar ve hayatını kaybedenler arasında Atatürk'e duyulan saygının ifadesidir. Her yıl 10 Kasım'da vatandaşların giydiği kokartlarla aynı anlama gelir. Sadece bu özel günde değil, her zaman kullanabileceğiniz anlamlı bir hediye seçeneğidir.

Atatürk Yaka Kartı;

Eğer siz de Atatürk'ün hatırasını yaşatmak ve ona saygı göstermek istiyorsanız, 10 Kasım Kokartları Saygıyla Anıyoruz Rozeti tam size göre! Özellikle okullarda düzenlenen etkinliklerde veya resmi törenlerde giyebilirsiniz. Ayrıca, Atatürk'e olan sevginizi ve hayranlığınızı göstermek için sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

10 Kasım Kokartları Saygıyla Anıyoruz Rozeti Türkiye'nin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkarak Atatürk'ün mirasını yaşatan bir semboldür. Siz de bu sembolü taşıyarak, ülkemizin kurucusuna olan saygınızı her zaman gösterebilirsiniz..

Bir Yorum Yaz

10 Kasım Kokart ları Saygıyla Anıyoruz Rozeti

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu