Whatsapp
#

Atatürk Kalpaklı ve İmzalı Yaka Rozeti Fiyonk

BAK04FK

Yeni ürün

16,50 TLVergi Hariç

500 Ad üzeri fiyat alınız

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 10

 
Ürün Detayları

Atatürk Kalpaklı ve İmzalı Yaka Rozeti Fiyonk

Atatürk kalpaklı ve imzalı yaka rozeti fiyonk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına yapılan bir semboldür.

Rozet üzerinde Atatürk'ün ünlü kalpaklı fotoğrafı ve imzası yer alır. Kalpak, Atatürk'ün modern cumhuriyet dönemindeki kıyafetleri arasında yer alır ve onun yenilikçi kişiliğini vurgular.

Ürün Özellikleri;

  • Fiyonklu Rozetlerimiz 2 cm saten kurdale

  • 11 cm boyunda

  • Orta görsel 4,4 cm metal baskı

  • Arkası iğnelidir

    Atatürk rozetleri

Atatürk kalpaklı ve imzalı yaka rozeti  fiyonk şeklinde tasarlanmıştır ve genellikle resmi törenlerde kullanılır. Fiyonklu tasarımı ise sevginin ve saygının bir sembolüdür.

Atatürk kalpaklı ve imzalı yaka rozeti fiyonk, Türkiye'de milli bayramlarda ve resmi törenlerde giyilerek Atatürk'e olan saygıyı ifade etmek için kullanılır. Bu sembol aynı zamanda, Atatürk'ün düşüncelerinin ve ilkelerinin gelecek nesillere aktarılması için de önemlidir.

Atatürk kalpaklı ve imzalı yaka rozeti fiyonk, Türkiye'nin modernleşme hareketinde büyük rol oynamış olan Atatürk'ün fikirlerini taşıyan insanların ortak sembolüdür. Rozetin kullanımı, onun mirasını hatırlamak ve yaşatmak amacını taşır.

Bir Yorum Yaz

Atatürk Kalpaklı ve İmzalı Yaka Rozeti Fiyonk

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu