Whatsapp
#

Kokart-Mavi Beyaz Saten Kokart

MAVİBEYAZKOK01

Yeni ürün

650,00 TLVergi Hariç

Kokart Fiyatları 50 Ad Fiyatıdır

- +

 
Ürün Detayları

Kokart-Mavi Beyaz Saten Kokart|Yaka Kokart

Kokart Özellikleri;

Kokart-Mavi Beyaz Saten Kokart'ın öne çıkan özellikleri şöyle sıralanabilir:

1. Yüksek kaliteli saten malzeme ile üretilmiştir.
2. Canlı ve solmayan mavi beyaz renklere sahiptir.
3. Yakaya takma şekli standart çift taraf silikon bantlıdır, isteğe bağlı olarak iğne ile de takılabilir (ek ücret gerektirir).
4. 8,3 cm çapında, orta görsel 6 cm, sallanan kuyruk boyu 9 cm, toplam uzunluğu yaklaşık olarak 15 cm'dir.

Kokart-Mavi Beyaz Saten Kokart, özellikle turizm haftası gibi etkinliklerde ve okullarda kullanılan bir üründür. Ürün, 8,3 cm çapında olup orta görsel kısmı 6 cm'dir. Sallanan kuyruk boyu ise 9 cm, toplam uzunluğu yaklaşık olarak 15 cm'dir. Yakaya takma şekli standart çift taraf silikon bantlıdır ancak iğne ile de takılması mümkündür (isteğe bağlı ek ücret gerektirir).

Kullanıcıların yaptığı google arama kelimeleri;

Kokart-Mavi Beyaz Saten Kokart  ilgili arama yapanların dikkatini çekebilecek anahtar kelimeler ise şöyle sıralanabilir:

1. Mavi beyaz saten kokart
2. Turizm haftası etkinlikleri için kokart
3. Okulda kullanılan kokartlar
4. Dayanıklı kokart modelleri
5. Yakaya takılabilen mavi beyaz kokart

Kokart-Mavi Beyaz Saten Kokart, kaliteli saten malzemeden yapılmıştır ve oldukça dayanıklıdır. Ürünü tercih edenlerin en çok dikkat ettiği noktalardan biri de ürünün renk kalitesidir. Mavi beyaz renkleri canlı ve solmayan yapısıyla dikkat çekmektedir.

Bu kokartlar genellikle özel günlerde kullanılır. Özellikle turizm haftasında okulların düzenlediği etkinliklerde sıklıkla tercih edilir. Ayrıca firma çalışanları veya işletme sahipleri tarafından da tercih edilebilir.

Kokart-Mavi Beyaz Saten Kokart, herhangi bir etkinlikte veya özel günde giyilebilecek şık ve dayanıklı bir seçimdir. Ürün, hem açık havada yapılan aktivitelerde hem de kapalı mekanlarda kullanılabilecek niteliktedir. Eğer siz de bu kokartları tercih etmek isterseniz, ürünü online sipariş verebilirsiniz veya mağazalarımızdan satın alabilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Kokart-Mavi Beyaz Saten Kokart

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 21

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu