Whatsapp
#

Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart 5000

KIRMIZIBEYAZKOK02

Yeni ürün

11,80 TLVergi Hariç

Kokart Minimum 5000 Ad Birim Fiyatıdır

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5000

 
Ürün Detayları

Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart 5000|Yaka Kokart

Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart, özellikle düğün, nişan ve mezuniyet gibi özel günlerde kullanılabilecek şık bir aksesuardır. Bu kokartlar kırmızı ve beyaz renklerin uyumuyla tasarlanmıştır ve boş görseli ile sade bir görünüme sahiptir.

Kırmızı Kokart Ürün Özellikleri

Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart, 8,3 cm çapındadır ve orta görsel kısmı 6 cm'dir. Sallanan kuyruk boyu ise yaklaşık 9 cm'dir. Boyu tam olarak 15 cm'dir. Yakaya takma şekli standart çift taraf silikon bantlı olup, iğneli tercih edilmesi halinde ek ücret uygulanmaktadır.

Kaliteli malzemeden yapılmış olan Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart,, uzun süre dayanıklılık gösterir. Hem erkek hem de kadınlar için uygundur ve standart kravat boyunluklarına kolayca takılabilir.

Kullanım Alanları

Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart sadece düğün, nişan ve mezuniyet törenleri için değil, aynı zamanda, önemli günler, 23 nisan bayramı kokartıöğretmenler günü kokartı, 29 ekim bayramı kokartı, daha bir çok önemli günlerde,  iş toplantıları veya resmi davetlerde de kullanılabilir. Yakalara takılan  kıyafete şıklık katarak kişinin kendine olan güvenini arttırır.

Eğer siz de Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart, siparişi vermek isterseniz, sitemizi ziyaret ederek uygun fiyatlarla siparişinizi verebilirsiniz. Şık tasarımı ve kaliteli malzemeleri sayesinde bu kokartlar özel günlerinizde size eşlik edecektir.

Bir Yorum Yaz

Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart 5000

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 21

Menu