Whatsapp
#

Toptan Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart 10000

KIRMIZIBEYAZKOK

Yeni ürün

11,70 TLVergi Hariç

Kokart Minimum 10000 Ad Birim Fiyatıdır

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 10000

 
Ürün Detayları

Toptan Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart 10000|Yaka Kokart

Kırmızı Boş Kokartlar

Toptan Kokart kırmızı Beyaz Saten Kokart, milli bayramlarımızda kullanabileceğiniz şık bir yaka aksesuarıdır. Ürünümüz baskısız olarak satılmaktadır ve arkası bantlıdır. Boyutları 8x15 cm olan kokartın orta görseli ise 6 cm'dir.

Kokart malzemesi olarak kaliteli saten kullanılmıştır, bu da ürünümüzün şıklığını arttırmaktadır. Kırmızı ve beyaz renkleri ile milli bayramlarımızdan 23 Nisan ve 29 Ekim gibi özel günlerde tercih edilebilecek bir renge sahiptir.

Toptan Kokart kırmızı Beyaz Saten Kokart, herhangi bir giysiye kolayca takılabilen pratik bir aksesuardır. İster okulunuzda, iş yerinizde veya özel etkinliklerinizde kullanabilirsiniz.

Boş Kokart

Ürünümüze ek olarak, istediğiniz sayıda sipariş verebilirsiniz. Toplu siparişleriniz için de uygun fiyatlar sunmaktayız. KOKART renkleri için bkz.

Toptan Kokart kırmızı Beyaz Saten Kokart Baskısız kokart seçeneği ile kendinize özel tasarımlar oluşturabilirsiniz. Örneğin, üzerine isminizi veya logo tasarımınızı yazdırarak kişiye özel hediye alternatifleri oluşturabilirsiniz.

Toplam kalite anlayışımızla Toptan Kokart kırmızı Beyaz Saten Kokart, size en iyi hizmeti sunmak için hazır bekliyor. Siz de özel günlerde şıklığınızı ve milli duygularınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız, Toptan Kokart kırmızı Beyaz Saten Kokart  hemen sipariş verebilirsiniz!

Bir Yorum Yaz

Toptan Kırmızı Beyaz Boş Saten Kokart 10000

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 21

Menu