Whatsapp
#

Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart 5000

MORBEYAZKOK

Yeni ürün

11,80 TLVergi Hariç

Kokart Fiyatları Minimum 5000 Ad Birim Fiyatıdır

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5000

 
Ürün Detayları

Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart  5000|Yaka Kokart

Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart, özellikle davetlerde, düğünlerde ve resmi etkinliklerde kullanılan bir aksesuardır. Bu saten kokartın malzemesi kaliteli saten kumaştan yapılmıştır. Ürün, mor ve beyaz renkleriyle şık bir görünüm sunar.

Kokart Ürün Özellikleri;

  • Mor renk kaliteli saten kurdeleden üretilmiştir.
  • Kokart Çapı; 8,3 cm dir.
  • Orta görsel alanı 6 cm
  • Salllanan kuyruk boyu 9 cm olup toplam boyu 15 cm dir.
  • Yakaya takma şekli; Arkası standart .ift taraf silikon bantlıdır. İsteğe göre ek ücretle iğnelide üretilmektedir.

Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart Bu boş kokart, üzerinde herhangi bir baskı olmaması nedeniyle istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Yaka kokartı olarak takabileceğiniz gibi, hediye paketlerinde de kullanabilirsiniz. İsterseniz üzerine isim veya logo da yazdırabilirsiniz. KOKART modelleri için bkz.

Mor kokart Hakkında Bilgi

Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart, kaliteli malzemesi sayesinde uzun süre kullanılabilir. Ayrıca kolayca temizlenebilir özelliği sayesinde kullanım sonrasında da ilk günkü gibi taze görünecektir.

https://butonrozetler.com/338-bos-kokart

Bu şık Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart, toptan olarak satın alınabileceği gibi tek tek de sipariş edilebilir. Eğer bir organizasyon ya da etkinlik planlıyorsanız, Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart'ları uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Saten kokart yapım malzemesinden üretilen bu ürünün hem mor hem de beyaz renkli seçeneği bulunmaktadır. Şıklığından ve kalitesinden ödün vermeyen Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart, organizasyonlarınızda her zaman tercih edebileceğiniz bir aksesuardır.

Bir Yorum Yaz

Toptan Kokart Mor Beyaz Saten Kokart 5000

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 21

Menu