Whatsapp
#

Toptan Kokart Lacivert Beyaz Saten Kokart 10000

LACİVERTBEYAZKOK02

Yeni ürün

11,70 TLVergi Hariç

Kokart Fiyatı Minimum 10000 Ad Birim Fiyatıdır

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 10000

 
Ürün Detayları

Toptan Kokart Lacivert Beyaz Saten Kokart 10000|Yaka Kokart

Siz de şık ve özel bir görünüm için Toptan Kokart Lacivert Beyaz Saten Kokart'a göz atabilirsiniz. Bu harika yaka aksesuarı, baskısız olarak satılmaktadır ve orta görseli 6 cm olan 8x15 cm boyutlarında tasarlanmıştır.

Kokart 8 cm çapında orta görsel 6 cm,boyu yaklaşık  15 cm dir. Arkası çift taraflı silikon bantlıdır. İsteğe göre ek ücretle iğneli de sipariş verebilirsiniz. 

Kokart malzemesi olarak kaliteli saten kullanılmıştır, bu da ürüne parlaklık ve şıklık katmaktadır. Ayrıca arkası bantlı olan bu kokart, kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Takmak istediğiniz kıyafetinize kolayca yapıştırabilirsiniz.

Toptan Kokart Lacivert Beyaz Saten Kokart, her türlü giysi ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Resmi davetlerde, iş toplantılarında veya özel günlerde kullanabileceğiniz bu kokart, tarzınıza şıklık ve zarafet katacak.

Baskısız kokart arayanlar için ideal bir seçim olan Toptan Kokart Lacivert Beyaz Saten Kokart, kalitesiyle de dikkat çekmektedir. Ürünümüz, dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve uzun süreli kullanım için uygundur.

Toptan lacivert kokartlar için Farklı renk, ölçü, Kurum Adı Yada logo gibi  ek bilgiler istendiğinde  isteğe göre tasarlanmaktadır. Farklı ücret uygulanır. Lütfen Sorunuz.

Bir Yorum Yaz

Toptan Kokart Lacivert Beyaz Saten Kokart 10000

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 21

Menu