Whatsapp
#

Artık Okuyorum Metal Abc Rozet

OKMRZT03

Yeni ürün

9,90 TLVergi Hariç

Tek ad birim fiyatı olup 500 ad üzeri fiyat alınız

- +

 
Ürün Detayları

Artık Okuyorum Metal Abc Rozet | Butonrozetler.com

Artık Okuyorum Metal Abc Rozet 1.sınıfa başlayan öğrenciler için okuma becerisi kazanma süreci oldukça önemlidir. Bu süreçte öğrencilerin motivasyonunu arttırmak ve okumaya teşvik etmek amacıyla "Artık Okuyorum Metal Abc Rozet ", okuma ödülü olarak verilmektedir.

Bu rozet, öğrencilerin okuma becerisini geliştirdiklerini gösteren anlamlı bir belgedir. Öğrencilerin kitapları okuyup, metinleri anlayabilmeleri ve kelime dağarcıklarını genişletebilmeleri gerekmektedir. Rozet almak her öğrenci için büyük bir başarıdır.

Artık Okuyorum Metal Abc Rozet  Özellikleri;

  • Rozetler paslanmaz metal arkası iğnelidir.
  • Rozet ölçüsü 44 mm 
  • Arkası iğnelidir.
  • Görsel üzeri koruyucu PVC ile kaplıdır.

Üretim aşamalarında kaliteli malzemeler kullanılan Artık Okuyorum Metal Abc Rozet , uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Rozetin üzerinde yer alan uğur böceği figürü ise şans ve mutluluk getirdiği inancı ile seçilmiştir.

Artık okuyorum rozetleri

"Artık Okuyorum Metal Abc Rozet ", öğrencilerin kendine olan güvenlerini arttırarak daha fazla motive olmalarına yardımcı olur. Rozetin metal olması ise öğrencilerin bu başarıya daha çok değer vermesine neden olur.

Sonuç olarak, "Artık Okuyorum Metal Abc Rozet " birinci sınıfa başlayan öğrencilere verilen anlamlı bir okuma ödülüdür. Bu rozet, onların okuma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda kendine olan güvenlerini de arttırır."

Bir Yorum Yaz

Artık Okuyorum Metal Abc Rozet

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu