Toptan Sonsuzluk Atatürk Rozeti 5000

₺6,80
Rozet Ölçüsü Seçiniz
Minimum 5000 ad birim fiyatıdır 10000 Öğeler
Ürün için asgari sipariş miktarı: 5000.
Değerlendirme:
BAK23R
Beğen0
İstek listesine Ekleyin
Benzer Ürünler
Açıklama

Toptan Sonsuzluk Atatürk Rozeti

Toptan Sonsuzluk Atatürk Rozeti; Atatürk'ün ölümsüz fikirleri ve ilkeleri her zaman hatırlanmalıdır. Bu sebeple, özellikle okullar, dernekler, vakıflar ve resmi kurumlar gibi toplu organizasyonlar için Toptan Sonsuzluk Atatürk Rozeti harika bir seçenektir.

Rozet Özellikleri

Toptan Sonsuzluk Atatürk Rozeti metal rozet, yüksek detaylı tasarımı sayesinde oldukça dikkat çekicidir. Altın rengi Atatürk imzası ve sonsuz simge, siyah arka plan üzerine işlenerek şık bir görünüm elde edilmiştir. Pinli yapısı sayesinde kolayca giyilebilir.

10 Kasım Rozetleri

Faydaları

Toptan Sonsuzluk Atatürk Rozeti  her yaştan insanın takabileceği anma parçasıdır. Toplu organizasyonlar için uygun fiyatlı bir seçenek sunar ve katılımcılara Atatürk'ün mirasını yaşattıklarını gösterme fırsatı verir. Ayrıca bu rozet, milli bayramlar gibi resmi törenlerde de kullanılabilir.

Fiyatları

Toptan Sonsuzluk Atatürk Rozeti , diğer rozetlere göre daha uygun fiyatlıdır. Fiyatlar, satın alınacak adet sayısına ve rozetin kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Toplu organizasyonlar için özel indirimler sunulabilir. Toptan olarak sipariş vermek isteyenler, internet sitelerinden veya rozet üreticilerinden kolayca temin edebilirler.

Toptan Sonsuzluk Atatürk Rozeti, toplu organizasyonlar için uygun fiyatlı ve anlamlı bir seçenektir. Bu rozet sayesinde katılımcılar, Atatürk'ün mirasını yaşattıklarını gösterebilirler. Ayrıca bu rozet, resmi törenlerde giyilebilir ve Atatürk'ü anma geleneğini devam ettirebilirsiniz.

Daha FazlaShow less
Ürün Detayları
BAK23R

Belirli Referanslar

ean13
8684514053800
Yorumlar
Yorum yok

Menü

QR kodu

Ayarlar

Daha fazla ürün için tıklayın.
No products were found.

Beğeni listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç

İstek listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç