Whatsapp
#

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Rozet

Yeni ürün

9,98 TLVergi Hariç

Yüksek Adler İçin Fiyat Alınız

- +

 
Ürün Detayları

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Rozet | Butonrozetler.com

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Rozet

Öğretmenler günü yaka katı; Sevgili öğretmenlerimiz için özel olarak tasarlanmış Öğretmenler Günü Yaka Kartı Rozetleri ile öğrencilerinizin sizlere olan sevgi ve saygısını bir kez daha hissedin. Bu rozetler, özellikle 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü'nde takılmak üzere tasarlanmıştır.

Öğretmenler günü yaka kartı rozetleri yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun süre dayanıklılık sağlar. Her bir rozet üzerinde "Öğretmenim" yazısı ve çiçek motifleri yer alır. Bu rozetleri sınıfınızda takarak hem kendinizi özel hissedebilir, hem de öğrencilerinizin size olan bağlılığına tanık olabilirsiniz.

Öğretmen günü rozet  Özellikleri Nelerdir ?

  • Paslanmaz metal üründür
  • Görsel baskı alanı 44 mm dir. Ek ücretle  istenirse 58 mm olarakta üretilmektedir.
  • Görsel baskı kaliteli dijital baskıdır.
  • Üzeri PVC koruyucu özellikltedir.
  • Arkası iğnelidir.

24 Kasım Rozet Modelleri Nelerdir.

  • 24 Kasım öğretmenler günü metal rozetler
  • Öğretmenler günü yaka kurdeleleri
  • 24 kasım yaka kokartları

Öğretmenler Günü Rozetleri

Öğretmenler günü yaka rozetleri, hafif yapısı sayesinde sizi rahatsız etmez ve gün boyu kolayca kullanabilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir kıyafete kolayca takılabilen klipsli yapısıyla da oldukça pratiktir.

Öğretmenlerimize verdiği emek ve özveri için minnettar olduğumuzu göstermek için bu özel günü kutlamak için en uygun yollarından biri de şüphesiz ki bu yaka kartı rozetleri takmak olacaktır. Bu nedenle, siz de sınıfınızdaki öğrencilerinizin size olan değerini arttırmak istiyorsanız hemen bir tane edinmelisiniz.

Ürünümüz stoklarla sınırlıdır, bu nedenle hemen sipariş verin ve öğretmenlerimizin hak ettikleri saygıyı göstermek için bu rozetleri takın!

 Değerli öğretmenlerimiz için birbirinden farklı görsel temalardan oluşan Öğretmenler Günü Yaka Kartı Rozet  görsellerine    sitedeki öğretmenler günü rozeti kategorisinden KOKART için 24 Kasım Öğretmenler Günü Kokartı kategorisinden görebilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Rozet

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu