Atatürk Rozeti Siyah Kurdaleli
Atatürk Rozeti Siyah Kurdeleli, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için hazırlanan, 44 mm çapında metal buton rozetli özel bir yaka aksesuarıdır. 2 cm genişliğinde, 12 cm uzunluğunda siyah saten kurdele üzerinde altın yaldız baskılı Atatürk imzası, 10 Kasım ve anma yazıları bulunur. Arkası iğneli modeldir.
Okullar, belediyeler, kamu kurumları ve anma törenleri için toplu siparişe uygundur. Her türlü sorularınız için hemen arayınız. Hemen Ara: 0532 421 81 62
Atatürk Rozeti Siyah Kurdeleli – 10 Kasım Anma Rozeti
Atatürk Rozeti Siyah Kurdeleli, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü törenleri ve anma etkinlikleri için hazırlanan özel tasarım bir yaka rozetidir. Siyah saten kurdele üzerine uygulanan altın yaldız baskılar ve 44 mm çapındaki Atatürk görselli metal buton rozet, ürünün dikkat çekici özelliklerini oluşturur.
Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anmak amacıyla tasarlanan bu model; okullarda, belediyelerde, kamu kurumlarında, derneklerde ve özel kuruluşlarda düzenlenen 10 Kasım etkinliklerinde kullanılabilir.
Atatürk Siyah Kurdeleli Rozet Teknik Özellikleri
- Rozet çapı: 44 mm metal buton rozet.
- Rozet görseli: Türk bayrağı önünde Mustafa Kemal Atatürk portresi.
- Rozet yapısı: Metal gövde, baskılı ön yüz ve koruyucu PVC kaplama.
- Kurdele malzemesi: Siyah saten kumaş.
- Kurdele genişliği: 2 cm.
- Kurdele uzunluğu: 12 cm.
- Kurdele modeli: Fiyonk şeklinde katlanmış, iki uçlu siyah kurdele.
- Baskı tekniği: Siyah kurdele üzerinde altın yaldız baskı.
- Baskı detayları: Atatürk imzası, 10 Kasım tarihi ve anma mesajı.
- Arka bağlantı: İğneli model.
- Sipariş: Okul, kurum ve organizasyonlar için toplu üretim.
Altın Yaldız Baskılı Siyah Saten Kurdele
Ürünün en belirgin özelliklerinden biri, siyah saten kurdele üzerindeki altın yaldız baskılı yazılar ve Atatürk imzasıdır. Siyah kumaş ile altın renkli baskının oluşturduğu kontrast, anma törenlerine uygun, sade ve dikkat çekici bir görünüm sağlar.
2 cm genişliğindeki siyah kurdele, 12 cm uzunluğuyla yaka üzerinde düzenli bir görünüm oluşturur. Kurdele üzerindeki yazılar, ürünün 10 Kasım anma temasını tamamlar.
44 mm Atatürk Baskılı Metal Buton Rozet
Kurdele üzerine yerleştirilen 44 mm metal buton rozetin ön yüzünde Mustafa Kemal Atatürk portresi ve Türk bayrağı temalı baskı bulunur. Koruyucu PVC kaplama, baskılı yüzeyin günlük kullanım sırasında korunmasına yardımcı olur.
İğneli arka bağlantı sayesinde ürün ceket, gömlek ve uygun kumaş yüzeylere takılabilir. Rozet ve kurdelenin birleşimi, 10 Kasım törenleri için bütünlüklü bir yaka aksesuarı oluşturur.
10 Kasım Atatürk Rozeti Kullanım Alanları
Okullar ve Eğitim Kurumları
İlkokul, ortaokul, lise ve üniversitelerde düzenlenen 10 Kasım anma programlarında öğretmenler, öğrenciler ve okul yöneticileri tarafından kullanılabilir. Saygı duruşu, anma törenleri ve okul etkinlikleri için uygun bir modeldir.
Kamu Kurumları ve Kurumsal Etkinlikler
Belediyeler, kamu kuruluşları, dernekler, vakıflar ve özel şirketler tarafından düzenlenen Atatürk'ü anma programlarında kullanılabilir. Kurum çalışanları ve tören katılımcıları için toplu olarak sipariş edilebilir.
10 Kasım Siyah Kurdeleli Atatürk Rozeti Siparişi
Atatürk siyah kurdeleli yaka rozeti siparişlerinde adet, baskı ve teslimat bilgileri önceden belirlenerek üretim planlaması yapılabilir. Toplu siparişlerde ihtiyaç duyulan miktar ve teslimat tarihi hakkında bilgi alabilirsiniz.
Diğer kumaş kokart ve yaka modellerimizi incelemek için Saten Kokart ve Kumaş Rozetler kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.
10 Kasım Atatürk rozetleri, siyah kurdeleli rozetler ve toplu siparişler hakkında bilgi almak için her türlü sorularınız için hemen arayınız. Hemen Ara: 0532 421 81 62
Yorumlar
Şu anda müşteri yorumu bulunmuyor.