Whatsapp
#

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Örnekleri

Yeni ürün

12,00 TLVergi Hariç

  • Standart Silikon Bantlı Ücretsiz
  • Arkası İğneli +2.00TL

- +

 
Ürün Detayları

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Örnekleri| Butonrozetler.com

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Örnekleri

Öğretmenler günü yaka kartları; Sevgili öğrenciler, öğretmenler gününe yaklaşıyoruz ve bu özel günü kutlamak için sizlere harika bir seçenek sunuyoruz: Öğretmenler Günü Yaka Kartı Örnekleri!

Öğretmen günü yaka kartları  özellikleri nelerdir ?

  • Öğretmenler günü yaka kartları Kaliteli saten kurdeleden üretilmiştir.
  • Görsel baskı alanı 4,8 karton baskıdır. İsteğe göre ek ücretle metal rozetlide üretilmektedir.
  • Kurdele genişliği 5 cm
  • Kurdele boyu 11 cm dir

24 Kasım Rozet Modelleri Nelerdir.

  • 24 Kasım öğretmenler günü metal rozetler
  • Öğretmenler günü yaka kurdeleleri
  • 24 kasım yaka kokartları

Öğretmenler Günü Rozetleri

Öğretmenler günü yaka kartları, öğretmenlerimize en güzel şekilde teşekkür etmek için hazırlanmıştır. Her biri özenle tasarlanmış ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Yaka kartlarımızın boyutu, standart 8,3 cm çapında 15 cm  boyutundadır ve kolayca takılabilir.

Öğretmenlerimizin emeklerini hatırlamak ve onlara minnettarlığımızı göstermek için yüzlerce farklı tasarım seçeneği sunuyoruz. Renkli ve eğlenceli tasarımların yanı sıra daha ciddi ve resmi tasarımlar da mevcuttur. İsterseniz kendi tasarımınızı oluşturmak da mümkündür.

Öğretmenler günü yaka kartları kullanılan malzemeler, yüksek kalitede ve dayanıklıdır. Bu sayede yaka kartlarınız uzun süre kullanılabilir ve hatıralarınız arasında yer alabilir.

Hem ilkokul hem de lise öğrencileri tarafından tercih edilen bu özel yaka kartları, hem öğretmenlerimize duyduğumuz saygının hem de onların emeklerinin bir simgesidir.

Unutmayın, öğretmenlerimiz sayesinde bugün olduğumuz kişileriz. Onların emeği ve fedakarlıkları olmadan bizler başarıya ulaşamazdık. Bu özel günü kutlamak ve onlara minnettarlığımızı göstermek için hemen Öğretmenler Günü Yaka Kartı Örnekleri'ni tercih edin!

. 24 Kasım Öğretmenler Günü için ayrıca yaka kartları haricinde öğretmenler günü buton rozetler ve 24 kasım öğretmenler günü saten kokartları ürünlerimizde mevcuttur.

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Örnekleri yaklaşık 9 cm boyunda ve orta görsel 4,8 cm ebadında 300 gr kuşe baskı olup arkası. Çift taraf silikon banlıdır. İsteğe göre ek ücretle iğnelide yaptırabilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Öğretmenler Günü Yaka Kartı Örnekleri

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 29

Menu