Whatsapp
#

Artık Okuyup Yazabiliyorum Rozeti

OKM30

Yeni ürün

11,39 TLVergi Hariç

- +

 
Ürün Detayları

Artık Okuyup Yazabiliyorum Rozeti | Butonrozetler.com

Artık Okuyup Yazabiliyorum Rozeti; Okuma ve yazma, hayatımızın en temel becerilerinden biridir. Bu beceriler sayesinde bilgi ediniriz, düşüncelerimizi ifade ederiz ve iletişim kurarız. Okuma ve yazma becerisini kazanan 1.sınıf öğrencileri için "Artık Okuyup Yazabiliyorum Rozeti", ödül olarak verilmektedir.

Ben artık yazabiliyorum rozet özellikleri nelerdir.?

  • Rozetler paslanmaz metal üründür.
  • Artık Okuyup Yazabiliyorum Rozetin Arkası iğneli özelliktedir.
  • Rozet ölçüsü 44 mm dir. İsteğe göre ek ücretle 50mm veya 58 mm olarak üretilmektedir.
  • Görsel baskısı canlı ve kaliteli olup üzeri PVC koruyucu ile kaplıdır.

Ben artık okuyorum rozetleri

Bu rozet, öğrencilerin okuma ve yazma konusunda ilerleme kaydettiklerini gösteren önemli bir belgedir. Ayrıca bu rozeti almak, öğrencilerin kendilerine olan güvenlerinin artmasına yardımcı olur. Öğrenciler, okulda veya toplumda saygın bir konuma sahip olmanın yanı sıra, dil becerilerini geliştirmek adına da daha fazla motive olurlar.

Artık Okuyup Yazabiliyorum Rozeti almak için öğrencilerin doğru harfleri kullanarak kelimeleri okuyabilmeleri, anlamlarını anlayabilmeleri ve cümleleri doğru bir şekilde kurabilmeleri gerekmektedir. Bu nedenle, her öğrenci okuma ve yazma becerilerini geliştirmeye çalışmalıdır.

Sonuç olarak, "Artık Okuyup Yazabiliyorum Rozeti" öğrencilere büyük bir motivasyon kaynağıdır. Bu rozet, onların dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken, okulda ve toplumda saygın bir konuma sahip olmalarını sağlar."

Bir Yorum Yaz

Artık Okuyup Yazabiliyorum Rozeti

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 18

Menu