Whatsapp
#

Toptan Atatürk Sonsuzluk Rozet Çeşitleri 5000

Yeni ürün

4,70 TLVergi Hariç

Minimum 5000 ad birim fiyatı

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5

 
Ürün Detayları

Toptan Atatürk Sonsuzluk Rozet Çeşitleri 5000| Butonrozetler.com

Toptan Atatürk Sonsuzluk Rozet Çeşitleri , en özel günlerinizde takabileceğiniz veya koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz harika bir hediye seçeneği olabilir. Özellikle 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerinde kullanabileceğiniz rozetlerimizi "Atatürkü Anma Rozetleri" bölümünden inceleyebilirsiniz.

Toptan Atatürk Sonsuzluk Rozet Özellikleri ?

Toptan Atatürk Sonsuzluk Rozet Çeşitleri , Atatürk'ün sonsuzluğa kadar sürecek olan mirasını kutlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu rozetler, paslanmaz metalden üretilerek kaliteli bir şekilde işlenmiştir ve PVC korumalıdır. Bu sayede uzun ömürlü ve dayanıklı bir üründür.

Toptan Atatürk Sonsuzluk Rozet boyutları 44 mm ve 58 mm olarak iki farklı seçenek sunar. Ayrıca, birbirinden farklı çeşitleriyle geniş bir yelpaze sunarak her türlü zevke hitap eder. Ürünlerimiz atölyelerimizde garantili bir şekilde üretilmektedir.

10 Kasım Rozetleri

Sonsuzluğu simgeleyen Toptan 10 Kasım Atatürkü Anma Günü Rozeti  Atatürk'e olan saygınızı göstermenin en güzel yollarından biridir. Hem şık hem de anlamlı olan bu rozetleri toplu sipariş vererek avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

Toptan Atatürk Sonsuzluk Rozet Çeşitleri 5000

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu