Toptan 10 Kasım Atatürkü Anma Günü Rozeti 5000

₺6,80
Rozet Ölçüsü Seçiniz
Minimum 5000 ad birim fiyatıdır 10000 Öğeler
Ürün için asgari sipariş miktarı: 5000.
Değerlendirme:
BAK20R
Beğen0
İstek listesine Ekleyin
Benzer Ürünler
Açıklama

Toptan 10 Kasım Atatürkü Anma Günü Rozeti 

Toptan 10 Kasım Atatürkü Anma Günü'nde her yıl olduğu gibi, bu yıl da saygı duruşunda bulunmak ve Atatürk'ü anmak için bir rozet takabilirsiniz. Toptan 10 Kasım Atatürkü Anma Günü Rozeti firmamız tarafından üretilen garantili bir üründür. 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Bu yaka rozetleri iki farklı boyutta, 44mm ve 58mm olarak üretilmektedir. Bu sayede istediğiniz boyutta bir rozet seçebilirsiniz. Ayrıca toplu alımlarda %50 fiyat indiriminden yararlanabileceğinizi de hatırlatmak isterim.

Atatürk rozetleri

10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli günlerinden biridir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıldönümünde, onun büyük mücadelesini ve hayatını anmak için herkes elinden geleni yapmalıdır. Toptan 10 Kasım Atatürkü Anma Günü, hem saygın bir şekilde ulu önderimizi anmanızı sağlar, hem de diğer insanlara hatırlatıcı olur.

Toptan 10 Kasım Atatürkü Anma Günü kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun süre dayanıklılığı garanti edilmektedir. Ayrıca şık tasarımı ile herkesin beğenisini kazanacaktır.

Eğer siz de Atatürk'ü anmak için bir rozet arıyorsanız, Toptan 10 Kasım Atatürkü Anma Günü tam size göre. Hemen sipariş verin ve saygı duruşunuza renk katın!

Daha FazlaShow less
Ürün Detayları
BAK20R

Belirli Referanslar

ean13
8682508313565
Yorumlar
Yorum yok

Menü

QR kodu

Ayarlar

Daha fazla ürün için tıklayın.
No products were found.

Beğeni listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç

İstek listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç