Whatsapp
#

10 Kasım Atatürk İmzalı Siyah Fiyonk Rozet

BAK04FS

Yeni ürün

16,50 TLVergi Hariç

500 Ad üzeri fiyat alınız

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 10

 
Ürün Detayları

10 Kasım Atatürk  İmzalı Siyah Fiyonk Rozet 

10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'de ve dünya genelinde saygıyla anılıyor. Her yıl olduğu gibi, insanlar Atatürk'ü anmak için siyah fiyonk rozet takıyorlar.

10 Kasım Atatürk İmzalı Siyah Fiyonk Rozet, Atatürk'ün ölüm yıldönümünde giyilen bir semboldür. Rozetin rengi, acıyı ve üzüntüyü ifade ederken, fiyonk şekli ise sevgi ve saygının bir sembolüdür.

Ürün Özellikleri;

  • Fiyonklu Rozetlerimiz 2 cm saten kurdale

  • 11 cm boyunda orta görsel 4,4 cm metal baskı

  • Arkası iğnelidir

    Atatürk rozetleri

Atatürk İmzası;

10 Kasım Atatürk İmzalı Siyah Fiyonk Rozet üzerinde yer alan Atatürk imzası ise onun hayatına ve devrimlerine yapılan vurguyu simgeler. 1934'te kabul edilen soyadı kanunu ile kendisine "Atatürk" soyadı verilmiştir. Bu isim, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna liderlik ettiği ve modernleşme hareketini başlattığı için kendisine verilmiştir.

10 Kasım Atatürk İmzalı Siyah Fiyonk Rozet Atatürk'ün bıraktığı mirası hatırlamak ve gelecek nesillere aktarmak için bir vesiledir. Onun fikirleri, ilkeleri ve devrimleri hala Türkiye için önemlidir ve yaşatılmalıdır. Atatürk'ün öğretileriyle donanmış bir toplum, çağdaş dünyaya ayak uydurabilir ve daha iyi bir gelecek inşa edebilir.

Bir Yorum Yaz

10 Kasım Atatürk İmzalı Siyah Fiyonk Rozet

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu