Whatsapp
#
Pembe Kurdele

Pembe Kurdele

PEMBE KURDELE| Pembe Yaka Kurdelesi | butonrozetler.com

PEMBE KURDELE Nedir ?

Pembe Kurdele renk olarak  meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak ve insanları bilinçlendirmek amacıyla kullanılan sembol bir renktir
İnsanlara meme kanseri konusunda mesaj vermek onları bilinçlendirmek ve farkındalık yaratma konusunda çok önemli bir etkinliktir.

PEMBE KURDELE Nerede Kullanılır.

Pembe Kurdeleler Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır, sakın geç kalma bugün gel, geç kalma riske atma, kanserden değil geç kalmaktan kork gibi bilinçlendirme mesajlarının iletildiği etkinliklerde yakalara takılarak sık kullanılmaktadır. Her geçen yıl MEME KANSERİ konusunda insanlar daha da bilgi sahibi olmaya başladılar. Bu konuda ilgili kurum ve kuruluşlar her yıl mesaj içeren birçok projeye imza atmaktadırlar.

Bu konuyu daha da yaygın hale getirmek için düzenlenen farkındalık günlerinde PEMBE kurdele renginin ön plana çıktığı vurgulu ve dikkat çekici yazı ve görsellerin yer aldığı çeşitli yaka rozetleri, pembe yaka kokartları, uygun pembe etiket ürünleriyle farkındalık yaratmak için, Bu etkinliklerde kullanılmak üzere firma olarak bizlerde katkıda bulunmak amacıyla uygun birbirinden farklı görsel baskılarla bu konuya dikkat çeken kurum ve kuruluşlara farklı ürünle sunmaktayız Bu ürünleri sayfamızdan MEME KANSERİ BİLİNÇLENDİRME ve FARKINDALIK KOKARTLARI, PEMBE KURDELE, ve MEME KANSERİ ROZETLERİ ni bu linklerden görebilirsiniz Çeşitlerimize buradan ulaşabilirsiniz

PEMBE KURDELE Çeşitleri ve Ölçüleri

Pembe yaka kurdelesi 2 cm eninde saten kurdele olup boyu yaklaşık 9 cm dir. Arkası boş olarak, bantlı ve arkası iğneli olarak ta satılmaktadır. Metal meme kanseri yaka rozetleri 44 mm paslanmaz metal arkası iğnelidir. Meme Kanseri Yaka Kokart  8,3 cm saten kurdele orta görsel 6 cm kuşe baskıdır. Boy yaklaşık 15 cm dir. Arkası standart çift taraf silikon bantlıdır. İsteğe göre iğnelide yapılmaktadır.

Meme Kanseri Görselleri

Yayınlanan 2023-02-25 Tarafından Kurdele Çeşitleri, Pembe Kurdele 0 152

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Menu